ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مربای گل یاس خانگی با طعمی خاص و عطر بی‌نظیر

شما علاقه مندان به آشپزی های متنوع در این بخش با طرز تهیه مربای گل یاس خانگی آشنا می شوید. این مربا عطر بی نظیر و فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه مربای گل یاس خانگی با طعمی خاص و عطر بی‌نظیر

یکی از انواع گل‌ های معطر و خوشبو که در فصل بهار وجود دارد، گل یاس می‌ باشد. شما می‌ توانید با این گل انواع مربا را تهیه کنید. در ادامه نیز با طرز تهیه مربای گل یاس آشنا می‌ شوید.

نحوه تهیه مربای گل یاس

طرز تهیه مربای گل یاس:

این مربای بهاری و خوشمزه عطر و طعم فوق العاده‌ ای دارد و می‌ توانید با دستور ساده آن را تهیه کنید. شما با طرز تهیه مربا بابونه و مربای خیار با دستورهای دیگر در لینک آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • گل یاس: 2 کیلوگرم
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر: 3 پیمانه
  • آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری

نحوه تهیه:

شما می‌ توانید گلبرگ‌ های یاس را از درخت جدا کرده و گلبرگ‌ های آن را باید از قسمت‌ های ساقه جدا کنید. گلبرگ‌ های آماده شده را درون آب سرد قرار داده تا مواد اضافه و آشغال‌ های آن خارج شود و چند مرتبه آن را آبکشی کند تا به خوبی شسته شود. قرار دادن گلبرگ‌ ها درون آب سرد موجب شده تا تلخی آنها نیز از بین برود.

دستور تهیه مربای گل یاس

در ادامه گلبرگ‌ ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید تا آب اضافه آنها کشیده شده و به خوبی خشک شود. اگر گلبرگ‌ ها آب داشته باشد، مربای شما به زودی کپک می‌ زند.

حالا نوبت به آماده کردن شهد مربا می‌ رسد. شکر و آب را با یکدیگر ترکیب کرده روی حرارت بگذارید تا شکر به خوبی درون آب حل شود. بعد از اینکه شهد به قوام مورد نظر رسید، آب لیمو و مقدار گلاب را با آن اضافه کرده گلبرگ‌ ها را نیز به مواد اضافه کرده و چند دقیقه روی حرارت زمان دهید تا گلبرگ‌ ها درون شهد مزه‌ دار شود.

بعد از 30 تا 40 دقیقه که گلبرگ‌ ها درون شهد جوشید، می‌ توانید آن را از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن آن را درون شیشه‌ های مورد نظر و استریل شده ریخته و به خوبی در آن را ببندید.

طرز تهیه مربای گل یاس

طرز تهیه مربای گل یاس به همین سادگی بوده و شما می‌ توانید یک مربای محبوب در منزل تهیه کنید. شما می‌ توانید انواع مربای گل را با همین روش آماده کرده و نوش جان کنید. مربای گل محمدی و انواع دیگری از گل‌ های معطر با همین روش تهیه می‌ شود.

برای ماندگاری بالای مربا باید توجه داشته باشید که بعد از هر بار استفاده دربان را به خوبی بسته و از قاشق کثیف برای برداشتن مربا استفاده نکنید. در این صورت می‌ توانید مربا را برای طولانی مدت استفاده نمایید. هر چقدر در این مربا شکر کمتر و آب لیمو بیشتر باشد، دیرتر شکرک می‌زند و دیگر کپک نیز نمی‌ بندد.

این مربا با رسپی ساده و آسان را در این بخش آموزش دیدید. شما می‌ توانید انواعی از مرباها را با همین روش تهیه کرده و نوش جان کنید. شما در نحوه آماده کردن انواع مربا ترشیجات آشنا می‌ شوید که ما از ساده‌ ترین رسپی‌ ها را برای شما قرار داده‌ ایم. این مربای معطر و ویژه طعم بسیار فوق العاده ای دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان