ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ته چین نخود فرنگی غذایی سالم و خوشمزه

اگر علاقه مند به دستورهای متنوع آشپزی هستید در این بخش با طرز تهیه ته چین نخود فرنگی و زعفران همراه ما باشید. این ته چین رسپی ساده ای دارد.

طرز تهیه ته چین نخود فرنگی غذایی سالم و خوشمزه

طرز تهیه ته چین نخود فرنگی با یک روش پخت آسان را در این بخش آموزش می بینید. این ته چین سالم و مقوی برای وعده های غذایی مختلف تهیه شده و می توانید نوش جان کنید.

طرز تهیه ته چین نخود فرنگی

طرز تهیه ته چین نخود فرنگی:

این غذای سالم با مرغ تهیه شده و می توانید با گوشت هم آن را تهیه نمایید. طرز تهیه ته چین سمنانی و ته چین میگو با رسپی های مخصوص دیگر را در لینک مطالعه می کنید.

مواد اولیه:

  • برنج: 3 پیمانه
  • سینه مرغ: 300 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • نخود فرنگی: 1 پیمانه
  • ماست چکیده: 1 پیمانه
  • فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • زعفران: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز:  1 عدد

طرز پخت:

برای آماده کردن این غذای خوشمزه ابتدا باید برنج را شسته و از یک ساعت قبل به همراه مقداری آب و نمک خیس کنید. در ادامه به سراغ آماده کردن مواد درون پلو بروید.

مقداری سینه مرغ را به همراه پیاز، فلفل، نمک و زردچوبه درون قابلمه ریخته و مقداری آب روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا سینه مرغ پخته شود. بعد از پخت کامل سینه مرغ آن را از درون آب خارج کرده و به خوبی ریش ریش کنید.

رسپی ته چین نخود فرنگی

تابه مناسب را روی حرارت قرار داده مقداری روغن یا کره درون آن بریزید و مرغ‌ های ریش ریش شده را درون آن تفت دهید. اگر از نخود فرنگی پخته استفاده می‌ کنید، تنها کافی است نخود فرنگی‌ ها را درون مواد مرغ خود تفت دهید.

اما اگر نخود فرنگی‌ های شما پخته نیست، باید از چند ساعت قبل به همراه مقداری آب روی حرارت گذاشته تا نخود فرنگی‌ ها پخته شده و بعد به مواد تابه خود اضافه کنید. مقداری ادویه فلفل، نمک، زردچوبه و کمی آویشن به مواد مرغ‌ ها اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه را به خودش بگیرد.

برای خوشرنگ‌ تر شدن مواد می‌ توانید با آن مقدار زیادی زعفران دم کشیده اضافه کنید که هم عطر و بوی بهتری به غذا می‌ دهد و هم طعم آن را فوق العاده می‌ کند. شما در صورت دلخواه می‌ توانید از ترکیب مقداری زرشک هم استفاده کنید.

ته چین نخود فرنگی مخصوص

قابلمه‌ ای را به همراه مقداری آب و نمک روی حرارت بگذارید. برنج را به آن اضافه کرده و زمان دهید تا چند قل بزند بعد از قد کشیدن برنج آن را آبکشی نمایید.

تخم مرغ را در نظر شکسته و با همزن آن را هم بزنید تا از حالت لختی که خارج شود. مقداری زعفران گلاب و کمی چکیده به آن اضافه کنید و مخلوط را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید.

برنج آبکشی شده را به مواد تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا کف قابلمه را مقداری روغن ریخته و مقداری از برنج را کف قابلمه بریزید. لابلای برنج را مقداری از مواد مرغ و نخود فرنگی ریخته و باقی برنج‌ ها را روی آن بریزید و کمی فشرده کنید. قابلمه را روی شله پخش کن قرار داده و یک دمکنی روی آن قرار دهید. 40 دقیقه به برنج زمان داده تا پلوی شما دم بکشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان