ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بستنی شلیل خانگی؛ خوشمزه، سالم و خنک

طرز تهیه بستنی شلیل با یک دستور ساده خانگی را در این قسمت آموزش می بینید. این بستنی برای تابستان ها بسیار مناسب است.

طرز تهیه بستنی شلیل خانگی؛ خوشمزه، سالم و خنک

بستنی یکی از محبوب‌ ترین انواع دسرها بوده که طعم‌ های متنوعی دارد. شما با طرز تهیه بستنی شلیل به روش‌ های مختلف و در این قسمت آشنا می‌ شوید. این بستنی خانگی برای تابستان بسیار مناسب است.

طرز تهیه بستنی شلیل

طرز تهیه بستنی شلیل در انواع مختلف:

برای اینکه یک بستنی خوشمزه با طعم بازاری داشته باشید، حتماً در این قسمت همراه ما بوده و نحوه تهیه این بستنی را آموزش ببینید. شما علاقه مندان می توانید با طرز تهیه بستنی گلابی و بستنی گیلاس با دستورهای دیگر در لینک آشنا شوید.

بستنی شلیل یخی:

برای آماده کردن این بستنی خانگی خوشمزه ابتدا باید شلیل‌ها را دانه کرده و به تکه‌ های کوچک خرد کنید. شلیل های خرد شده را درون کیسه فریزر قرار داده و درون یخچال بگذارید تا به خوبی یخ بزند یا نیمه یخ شود.

مواد اولیه:

  • شلیل خرد شده: 1 پیمانه
  • عسل با شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • بستنی وانیلی: 1 پیمانه
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
  • ثعلب: 1 قاشق چای خوری

شلیل های منجمد شده را با مواد دیگر خود ترکیب کنید. درون میکسر شلیل‌ ها را به همراه خامه صبحانه، خامه قنادی، مقداری شکر و وانیل و ثعلب ریخته و خوب آنها را میکس نمایید.

بستنی شلیل اسکوپی

مواد آماده شده را درون قالب‌ های بستنی ریخته و چوب بستنی را درون آن بگذارید. حالا یک بستنی یخی با طعم شلیل دارید که می‌ توانید در تابستان‌ ها نوش جان کنید.

شما می‌ توانید روی این بستنی‌ های خوشمزه را با استفاده از ترافل‌ های رنگی تزیین کرده که بسیار زیبا و جذاب است. شما انواعی از بستنی‌ ها با طعم‌ های میوه‌ ای مختلف را به همین روش می‌ توان تهیه کرده و نوش جان کنید.

بستنی شلیل با شیر:

برای اماده کردن این بستنی خوشمزه و مخصوص که بافت نرمی دارد، باید از شیر و کمی ثلعب استفاده کنید. در ادامه مراحل اماده کردن این بستنی را اموزش می بینید.

مواد اولیه:

  • شلیل: 5 عدد
  • خامه صبحانه: 1 پیمانه
  • شکرک به مقدار لازم
  • شیر: نیم کیلوگرم
  • ثلعب: 2 قاشق غذاخوری

 

بستنی شلیل یخی

برای آماده کردن این نوع بستنی با بافت نرم باید شیر وشکر را روی حرارت گذاشته و بعد از باز شدن شکر مقداری ثلعب را به شیر اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا ثلعب درون شیر باز شود. با همزن به خوبی ثلعب را درون شیر باز کرده و بعد از باز شدن ثلعب می توانید، خامه صبحانه را با مقداری شیر رقیق کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. کمی هم زده و بعد از روی حرارت برداید.

در این مدت باید شلیل ها را دانه کرده و خرد کنید. شلیل را درون ظرف میکسر ریخته و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. شلیل ها را اضافه کرده و بعد از هم زدن باید ظرف را درون فرزیر بگذارید. در این مدت هر 6 ساعت باید بستنی یخ زده را همزن به خوبی هم زده تا بستنی بافت کشدار پیدا کند.

بعد از یک روز بستنی اماده بوده و می توانید با اسکوپ درون ظرف ها سرو کرده وروی ان را با مقداری ترافل و شلیل های خرد شده تزیین نمایید. این بستنی بافت نرمی دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان