یکی از انواع ترشی های خوشمزه در کنار غذا شوری غوره می باشد. شما در ادامه با طرز تهیه غوره شور به روش خانگی آشنا خواهید شد. این غوره محبوب برای افرادی که دچار کم اشتهایی هستند، مناسب است.

طرز تهیه غوره شور:
برای داشتن این شوری کافی است از غوره های تازه استفاده نمایید. در ادامه مراحل مزه دار کردن این شوری را آموزش می دهیم. برای شما علاقه مندان آموزش و طرز تهیه ترشی هندی و ترشی دانموجی را نیز در لینک قرار دادیم.
مواد اولیه:
- غوره: 1 کیلوگرم
- نمک: 2 قاشق غذاخوری
- آب جوش سرد شده: به مقدار لازم
- آب غوره: 1 فنجان
طرز تهیه شوری:
شوری غور نوعی ترشی سنتی بوده که طعم فوق العاده ای دارد. همچنین این ترشی خواص زیادی داشته که با مصرف این ترشی از آن بهرهمند می شوید. ابتدا باید غوره های انگور را دانه کرده درون یک ظرف بزرگ با مقداری آب سرد به خوبی بشورید و بعد چند مرتبه آبکشی کنید.
غوره ها را کنار گذاشته تا چند ساعت آب اضافی آن کشیده شود. برای اینکه غوره ها به طور کامل خشک شده باشد، آن را روی یک پارچه نخی آبگیر پهن کرده تا به خوبی آب آنها کشیده شود. این کار باعث شده تا شوری شما کپک نزند.

قابلمه ای مقداری آب سرد ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. آب جوشیده را کنار گذاشته تا به خوبی سرد شود. غوره آماده شده را درون شیشه ای که از قبل استریل کرده و به خوبی شسته اید و خشک کرده اید، بریزید.
روی غوره ها مقداری نمک ریخته و در ادامه آب سرد شده را روی آن بریزید. در صورت دلخواه می توانید از چند حبه سیر پوست کنده شده هم استفاده کنید. درب شیشه را به خوبی بسته و درون یخچال نگهداری کنید. شما می توانید این ترشی را در محیط خنک نیز نگهداری نمایید.
بعد از هر بار استفاده از شوری درب آن را به خوبی بسته و از عدم ورود هوا به درون شیشه مطمئن شوید. برای اینکه ترشی کپک نزند، باید از قاشق تمیز استفاده کنید. این شوری طعم فوق العاده ای داشته و می توانید در کنار انواع غذا داشته باشید.
شما حتی می توانید یک عدد فلفل سبز تند را خرد کرده و به مواد درون شیشه اضافه نمایید. این شوری مخصوص با سبزیجات معطر هم مزه دار می شود. دستور اصلی این شوری با غوره و نمک است. اما در برخی از موارد برای ماندگاری بالاتر به آن یک تا دو قاشق سرکه هم اضافه می کند.

برای این شوری می توانید از نمک دریایی هم استفاده نمایید.و در صورتی که نمک دریا ندارید، نمک های ید دار و معمولی هم مناسب می باشد. این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است و می توانید در کمترین زمان آن را نوش جان کنید.
اگر طعم بهتری از این شوری را می خواهید، باید از مقداری سبزیجات معطر مانند نعناع، شوید و ترخون استفاده کنید. این سبزیجات عطر و طعم بهتری به ترشی شما می دهد. افزودن مقداریب سیر هم موجب عطر بهتر می شود. این موارد کاملا سلیقه ای هستند و دستور اصلی این ترشی با نمک است.