حلوای کنجد یک میان وعده مقوی و سرشار از مواد معدنی است که می توانید در خانه تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه حلوای کنجد به روش ساده آشنا می شوید.

طرز تهیه حلوا کنجد:
این حلوای خانگی طعم فوق العاده ای داشته و می تواند برای میان وعده های شما مناسب باشد. در ادامه مراحل آمادهسازی این حلوا را در منزل آموزش ببینید. شما با طرز تهیه حلوا یونانی و حلوای ملکی در انواع مختلف در لینک آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- آرد گندم: 1 لیوان
- کره یا روغن جامد: 50 گرم
- کنجد آسیاب شده: 1 لیوان
- شکر: 1 و نیم لیوان
- گلاب: 1 فنجان
- زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
- آب: دو و نیم لیوان
- هل سابیده: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
برای داشتن یک حلوای معطر و خوشمزه باید از میزان زعفران غلیظ و مرغوب استفاده کنید. زعفران را سابیده به همراه یخ آن را کنار بگذارید تا زعفران رنگ بدهد. ابتدا یک شربت حلوای مرغوب تهیه کنید.

شکر را درون قابلمهای ریخته روی آن آب بریزید و هل کوبیده شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا شهد شما بجوشد. بعد از اینکه شکر حل شد و شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید.
آرد گندم را چند مرتبه الک کرده و درون تابه روی حرارت ملایم تفت دهید. مدام آرد را هم زده تا آرد نسوزد. بعد از اینکه بوی خامی آرد از بین رفت و طلایی شد، کنجد را درون تابه ای دیگر عبور داده و تفت دهید تا کنجد کمی طلایی شود.
در این مرحله از طرز تهیه حلوای کنجد کره و روغن را به مواد تابه آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کره درون آرد باز شود. کنجد را به مواد آرد اضافه کرده و با همراه آن تفت دهید.
بعد از تفت خوردن شهدا آماده شده را به آرامی به مواد تابه اضافه کرده و مدام هم بزنید تا آرد درون شهد باز شود. حلوای شما آماده بوده و می توانید درون ظرف مورد نظر سرو کنید. هر بار را درون ظرف ریخته صاف کرده و روی آن را با خلال پسته خلال بادام و مقداری پول نارگیل تزیین کنید.

این حلوای مقوی و خوشمزه را می توانید برای وعده های مختلفی تهیه کرده و نوش جان کنید. این حلوا برای افرادی که ضعف جسمانی دارند، مناسب بوده و به تقویت سیستم بدن آن ها کمک زیادی خواهد کرد.
شما می توانید از مواد دلخواه در این حلوای مخصوص استفاده کرده و برای شهد آن می توانید از نبات هم استفاده نمایید. در صورت دلخواه میتوانید از مقداری مغزیجات کوبیده شده هم در این حلوا استفاده کرده که بسیار مقوی تر و خوشمزه تر است.
این حلوای مقوی را می توانید در وعده های مختلف نوش جان کرده و میل کنید. این حلوا طبع بسیار گرمی داشته و برای افرادی بدن سردی دارند، بسیار مناسب می باشد. شما می توانید از خواص سرشار و فوق العاده این حلوا مخصوص بهره مند شوید.