ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه باقالی خشکابیج خوشمزه با دستور سنتی گیلانی

طرز تهیه باقالی خشکابیج مخصوص که یک غذای گیلانی محبوب است را در این بخش آموزش می بینید. این غذا را می توانید در وعده های مختلف نوش جان کنید.

طرز تهیه باقالی خشکابیج خوشمزه با دستور سنتی گیلانی

باقالی یکی از سبزیجات خوشمزه و متنوعی بوده که به دستورهای مختلفی تهیه می‌ شود. شما با استفاده از باقلا می‌ توانید انواع غذاها را تهیه کنید. در این بخش با طرز تهیه باقالی خشکاویج آشنا می‌ شوید.

طرز تهیه باقالی خشکاویج به روش گیلانی:

این غذای شمالی بسیار محبوب بوده و در بسیاری از سفره خانه‌ های محلی تهیه می‌ شود. شما می توانید با طرز تهیه باقلا قاتق و آبگوشت باقلا با دستورهای دیگر در لینک آشنا شوید.

باقالی خشکاویج شمالی

مواد اولیه:

  • باقالی: 2 لیوان
  • کره: 30 گرم
  • شوید خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: 3 حبه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا باقالی‌ ها را پوست بگیرید و درون قابلمه‌ ای به همراه مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. 3 دقیقه زمان داده تا باقالی‌ ها بپزد. سپس آنها را آبکشی کنید. درون تابه ای مقداری کره و روغن بریزید و بعد از اینکه کره باز شد، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

باقالی آبکش شده را در این مرحله به مواد تابه خود اضافه کرده و به همراه سیر کمی تفت دهید. مقداری ادویه فلفل، نمک، زردچوبه به آن بزنید و می‌ توانید از سبزیجات معطر هم استفاده کنید.

باقالی خشکاویج گیلانی

می‌ توانید ابتدا شوید را اضافه کرده و بعد باقالی‌ ها را اضافه نمایید. برای این کار می‌ توانید از شوید تازه استفاده کنید. اگر می‌ خواهید از شوید خشک استفاده کنید، باید آن را در مرحله آخر اضافه نمایید.

در ادامه و در مرحله آخر باید تخم مرغ‌ ها را به درون تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا سفت شود. حالا باقالی خشکاویج شما آماده بوده و می‌ توانید نوش جان کنید. برای‌ معطر شدن این باقالی می‌ توانید از سبزیجات مختلفی استفاده نمایید.

در برخی از موارد می‌ توانید از مقدار سبزی نعنا یا سبزی تازه پیازچه خرد شده استفاده نمایید. این غذای گیلانی و شمالی محبوبیت زیادی داشته و می‌ توانید میزان ادویه‌ های آن را تغییر دهید. شما می‌ توانید مقدار فلفل بیشتری اضافه کرده تا غذای شما طعم تندتری بگیرد.

برای این غذا می‌ توانید از انواع ترشی و ماست استفاده کنید. در کنار این غذا می‌ توانید از سبزی تازه و نان تازه استفاده کرده که طعم و عطر بسیار فوق العاده با غذای شما می‌ دهد.

طرز تهیه باقالی خشکاویج

این غذای خوشمزه برایوعده شام گزینه مناسبی بوده و این حجم مواد برای 4 تا 5 نفر کافی است. با اضافه شدن تعداد می توانید، مقدار مواد خود را نیز بیشتر کنید. این غذای فوق العاده در بسیاری از رستوران های محلی این شهر تهیه می شود.

شما عزیزان می توانید از مقداری سبزیجات تازه و معطر برای تزیین کردن روی سطح غذا هم استفاده کنید. ایگر دوست دارید، می توانید تخم مرغ را به صورت درسته روی غذا شکسته و درب قابلمه را قرار دهید تا به آرامی با بخار پخته شود.

در صورت دلخواه می توانید مواد تخم مرغ را درون باقالی ها هم زده و یکدست شود. این غذای فوق العاده و خوشمزه برای وعده های مختلف مناسب است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان