ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ته انداز کتف و بال خوشمزه و لاکچری

برای شما علاقه مندان به آشپزی های ساده و خانگی در این قسمت طرز تهیه ته انداز کتف و بال را قرار داده ایم. این غذا متنوع طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه ته انداز کتف و بال خوشمزه و لاکچری

یکی از غذاهای خوشمزه و متنوع ته انداز کتف و بال بوده که طعم فوق العاده‌ ای دارد. شما روش آماده کردن این ته‌ انداز را در ادامه آموزش می بینید. این ته انداز مخصوص یک غذای مجلسی و فوق العاده است.

طرز تهیه ته انداز کتف و بال مجلسی:

برای آماده کردن این ته انداز با پلو نیاز به کتف و بال تازه دارید. در ادامه مراحل آماده سازی این غذا را اموزش می بینید. طرز تهیه پلو شاه عباسی با رسپی های دیگر را در  لینک مطالعه کنید.

رسپی ته انداز کتف و بال

مواد اولیه:

  • کتف و بال: 6 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • برنج: 2 پیمانه
  • ماست: 6 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سس فرانسوی: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای آماده کردن این کتف و بال باید مرغ‌ ها را شسته و بعد از اینکه آبکشی شد، به همراه مقداری نمک و سس فرانسوی روغن زیتون و مقداری زعفران دم کشیده مزه‌ دار کنید. کمی فلفل سیاه به مرغ‌ ها اضافه کرده تا طعم و عطر بهتری بگیرد. مواد را خون ورز داده تا کتف و بال‌ها به خوبی مزه‌ دار شود.

روی ظرف را یک سلفون کشیده و درون یخچال بگذارید تا مرغ‌ ها به خوبی مزه‌ دار شود. در این مدت برنج را شسته آبکشی کرده و مقداری آب روی آن بریزید. کمی نمک به برنج اضافه کرده و زمان داده تا کمی درون آب خیس بخورد. بهتر است این کار را دو تا سه ساعت قبل انجام دهید تا برنج به خوبی قد بکشد.

دستور ته انداز کتف و بال

در ادامه کمی زرشک را شسته و به همراه مقداری آب کنار بگذارید. یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و کمی نمک روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به خوبی به جوش آید.

آب برنج خیس خورده را دور بریزید و درون قابلمه در حال جوش ریخته تا برنج به خوبی قد کشیده و نرم شود. برنج نرم شده را آبکشی کرده در ادامه بقیه مراحل را انجام دهید.

تخم مرغ‌ ها را شکسته درون کاسه بریزید و با چنگال به خوبی هم زده تا از حالت لختگی خارج شود. به تخم مرغ‌ ها کمی زعفران و نمک اضافه کرده تا عطر بهتری بگیرد. به مواد تخم مرغی می‌ توانید مقداری گلاب و ماست هم اضافه کنید. حالا در ادامه کمی از برنج را درون مواد تخم مرغی ریخته و هم بزنید.

طرز تهیه ته انداز کتف و بال

درون قابلمه نچسب مقداری روغن ریخته و کتف و بال‌ ها را روی روغن‌ ها بچینید. کمی از ته دیگ تخم مرغی آماده شده روی بال‌ ها قرار داده و کمی فشرده کنید.

در ادامه برنج سفید را روی مواد ریخته و دمکنی را قرار دهید تا برنج دم بکشد. بعد از 40 دقیقه که برنج روی حرارت باقی ماند. می‌ توان از روی حرارت برداشته و برنج شما آماده می‌ باشد. طرز تهیه ته انداز بال و کتف به همین سادگی است بر شما می‌ توانید یک غذای متنوع را تهیه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان