ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه رب کیوی در خانه؛ ساده، خوشمزه و سالم

اکر علاقه مند به انواع چاشنی هستید در این قسمت با طرز تهیه رب کیوی خوشمزه همراه ما باشید. این رب برای انواع غذا استفاده می شود.

طرز تهیه رب کیوی در خانه؛ ساده، خوشمزه و سالم

برای داشتن انواعی از رب های خانگی دست ساز کافی است تا در ارگا همراه ما باشید. طرز تهیه رب کیوی خانگی بدونی تلخی و با مزه عالی را در این قسمت آموزش می بینید. این رب خانگی و دست ساز طعم بسیار فوق العاده ای دارد.

دستور تهیه رب کیوی

طرز تهیه رب کیوی بدون تلخی:

این رب خانگی یک چاشنی فوق العاده است که بسیار خوشمزه می باشد. شما از این چاشنی می توانید در انواع غذاها استفاده کنید. شما می توانید با طرز تهیه رب به و رب غوره با طعم ها و دستورهای دیگر در لینک آشنا شوید.

مواد اولیه:

  • کیوی: 1 کیلوگرم
  • شکر: به مقدار لازم

طرز تهیه:

این رب خوشمزه خواص بسیار زیادی داشته و برای افرادی که به دنبال ویتامین های طبیعی در غذاهای مختلف هستند، مناسب می باشد. یک کیلوگرم کیوی رسیده را بشورید و درون آبکش قرار داده تا آب اضافی آن کشیده شود.

مواد لازم رب کیوی

کیوی های را پوست کنده و آن را برش بزنید. حالا میوه را درون قابلمه ای ریخته و روی آن کمی آب بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 15 دقیقه به آن زمان داده تا کیوی ها به خوبی نرم شود.

کیوی ها را به خوبی هم زده تا روی حرارت باز شود. کیوی ها را پوره کرده و بعد از اینکه به خوبی نرم شد، آن را از درون یک صافی رد کنید. حالا که قسمت های اضافی رب گرفته شد، مجدد عصاره آماده شده را روی حرارت بگذارید و زمان دهید تا کمی بجوشد. کمی شکر افزوده تا طعم آن ملس شود.

بعد از اینکه عصاره آماده شده روی حرارت جوشید و به غلظت مناسب رسید، می‌ توانید آن را از روی حرارت بردارید. بعد از سرد شدن رب را درون شیشه‌ های اسیریل شده که از قبل به خوبی شستید و خشک کرده‌اید بریزید و رب را برای طولانی مدت در یخچال نگهداری کنید. در زمان تهیه غذا می توانید یک قاشق از این رب را به عنوان چاشنی استفاده کنید.

طرز تهیه رب کیوی

این رب به عنوان یک سس برای مزه‌ دار کردن انواع مرغ و گوشت استفاده می‌ شود. در گوشت می‌ تواند به بافت لطیف و نرم گوشت‌ ها کمک کند و در زمان پخت یک گوشت نرم و لطیف خواهید داشت.

برای اینکه این رب طعم تلخی به خود نگیرد، باید مقدار شکر به آن اضافه کنید. افزودن شکر موجب شده تا طعم تلخی کیوی گرفته شود. همچنین در زمان عصاره گیری که گوشته‌ های کیوی را می‌ گیرید به طعم بهتر آن کمک کرده و موجب شده تا تلخی آن از بین برود.

این رب دست ساز و خوشمزه طعم و مزه بسیار عالی دارد. شما می توانید این رب سالم و مقوی را به عنوان یک میان وعده سالم و تهیه کنید. یک رب فوق العاده که مزه خوشمزه ای دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان