یکی از انواع شیرینی های سنتی خوشمزه دوزهای بوده که با طعم های مختلف تهیه میشود. در این قسمت با طرز تهیه لوز گردو خانگی آشنا می شوید. این لوز طعم فوق العاده ای دارد و خواص زیادی داشته که مراحل تهیه آن را آموزش می بینید.
طرز تهیه لوز گردو
این لوز یکی از شیرینی های محلی و محبوب ایرانی بوده که در کشورهای دیگر دنیا هم تهیه می شود. در ادامه نحوه تهیه این شیرینی را در منزل آموزش می بینید. طرز تهیه لوز پسته و لوز زعفرانی با دستورهای ساده را در لینک آموزش خواهید دید.

مواد اولیه:
- گردو: 1 پیمانه
- زعفران: 1 قاشق غذاخوری
- شکر: 2 پیمانه
- پودر هل: 1 قاشق مرباخوری
- آب: به مقدار لازم
- پودر گل سرخ: به مقدار لازم
- گلاب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
این لوز خوشمزه طعم فوق العاده ای دارد. برای آماده کردن لوز باید ابتدا مقداری گردو را پوست کنده و بعد گردوها را کمی بکوبید و خرد کنید. بهتر است گردوهای مرغوب را تهیه کرده تا طعم این لوز بهتر شود.
گردوهای پودر شده را چند مرتبه الک کرده تا بافت نرم و لطیفی به شیرینی های شما بدهد. در ادامه باید هل را هم آسیاب کرده و پودر کنید. زعفران آسیاب شده را درون ظرفی ریخته و روی آن مقداری آب جوش بریزید. در ادامه باید شهد این لوزها را تهیه کنید.

درون قابلمه ای مقداری آب ریخته و به آن شکر اضافه نمایید. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به خوبی شهد باز شود. در ادامه بعد از اینکه شکرها باز شد و شهد کمی جوشید به آن کمی زعفران دم کرده و هل و مقداری گلاب اضافه کرده و شهد را از روی حرارت بردارید.
مقداری از شهد را درون لیوان آب سرد ریخته و اگر کمی خود را گرفت می توانید آن را از روی حرارت بردارید. حالا درون ظرفی مقداری شهد و پودر گردو را با یکدیگر ترکیب و خوب هم بزنید. تا یکدست شود. بعد از اینکه مواد به حالت خمیری شکل درآمد، کف سینی یا ظرف مورد نظر را یک کاغذ روغنی قرار داده و مقداری از مواد تهیه شده را درون آن بریزید و صاف کنید.
روی سطح شیرینی های لوزی را با مقداری پودر نارگیل و کمی پودر گل سرخ محمدی تزیین نمایید. با استفاده از وردنه مواد را باز کرده تا به خوبی باز شود.لوزهای آماده شده را درون یخچال قرار داده تا مواد به خوبی منسجم شود.

این شیرینی خوشمزه را میتوانید با مقداری پودر پسته هم تزیین کنید. یک شیرینی خوشمزه و عالی که طعم فوق العاده ای دارد و برای پذیرایی بسیار مناسب است.
این شیرینی های خانگی طعم و عطر فوق العاده ای داشته و برای پذیرایی های شما مناسب هستند. شما می توانید لوز بادام و لوز پسته را تهیه کرده که یک نوع شیرینی متنوعدبرای پذیرایی شما می باشد.
شما می وانیل از ترکیب پودر گردو و پودر پسته هم در این لوزها استفاده کنید. یک شیرینی خوشمزه و عالی که با دستور ساده خود برای پذیرایی شما مناسب می باشد.