کلوچه یا کوکی ها از گذشته یک نوع شیرینی محبوب و خوشمزه هستند که می توانید با دستورهای مختلف آن را تهیه کنید. در این بخش طرز تهیه کلوچه انار با یک دستور ساده و آسان را برای شما علاقه مندان آموزش می دهیم.
طرز تهیه کلوچه انار برای شب های یلدا:
این کلوچه را می توانید برای مناسبت های مختلف به ویژه شب های یلدا تهیه کرده که بسیار خوشمزه و متنوع است. شما همچنین می توانید با طرز تهیه کلوچه عربی و کلوچه شوشتری با دستورهای دیگر هم اشنا شوید.

مواد اولیه:
- کره: 1 لیوان
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- تخم مرغ: 2 عدد
- وانیل: 1 قاشق چای خوری
- شکر: 1 دوم لیوان
- نمک: نوک قاشق چای خوری
- دانه انار: 1 دوم پیمانه
- شکلات چیپسی: 1 لیوان
- آرد: 1 لیوان
طرز تهیه:
آماده کردن این کوکی بسیار ساده است. شما باید این کوکی و کلوچه ها را در فر تهیه کنید. ابتدا باید تمام مواد لازم برای آماده کردن این کلوچه را از 1 تا 2 ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید. این کار باعث شده تا تمام مواد هم دما شود و در زمان پخت کلوچه های شما بیشتر پف کرده و بافت بهتری می گیرد.
کره نرم شده را درون ظرفی ریخته و با استفاده از همزن کره را به خوبی هم زده تا بافت لطیفی بگیرد. در ادامه کمی پودر قند را که چند مرتبه الک کرده اید به مواد کره خود افزوده و مجدد هم بزنید تا بافت کرمی رنگ بگیرد.

برای آماده کردن خمیر این کوکی باید مقداری آرد به آن اضافه کنید. آرد را که چند مرتبه الک کرده اید به کره و پودر قندها افزوده و ورز دهید. کمی آب انار تهیه کرده و در چند مرتبه به خمیر اضافه نمایید. مقداری بکینگ پودر و وانیل هم اضافه کنید. تخم مرغ ها را شکسته و به مواو افزوده و حالا به خوبی خمیر را ورز داده و کنار بگذارید تا خمیر کمی استراحت کند.
همه باید به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای محیط و فضای نسبتاً گرم استراحت کرده تا خمیر شما لطیف و کمی حجیم شود. تمام مواد را که با یکدیگر ترکیب کردی،د خوب خمیر را درون ظرفی چرب شده ورز داده و بعد از اینکه بافت شما یکدست شد، روی خمیر را بپوشانید.

را به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده تا به خوبی گرم شود. بعد از اینکه فر گرم شد، کف سینی فر را کمی چرب کرده مقداری از مواد کوکی و کلوچه برداشته و کف سینی پهن کنید. حالا روی آن را با استفاده از شکلات چیپسی و دانه های انار تزیین نمایید.
کلوچه ها را درون فر گذاشته و کمی با آن زمان داده تا درون فر به مدت 20 دقیقه کلوچه ها بپزد. بعد از پخت کلوچه ها را از درون فر خارج کرده و بعد از اینکه سرد شد، می توانید نوش جان کنید.
این کوکی را می توانید با مغزهای شکلاتی و مربایی نیز تزیین کرده که طعم بهتری به کوکی شما می دهد. این کوکی را می توانید برای مدت زمان طولانی تری نسبت به کلوچه های دیگر نگهداری کنید.