پیراشکی در واقع ریشه روسی داشنه و به عنوان غذای ملی روسیه محسوب می شود که یکی از انواع پرطرفدار آن، پیراشکی گوشت جیائوزی است. بنابراین، اگر شما تمایل به تهیه این پیراشکی دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت جیائوزی همراه ما باشید.
طرز تهیه پیراشکی خوش طعم جیائوزی
این پیراشکی را می توانید با یک سری مواد ساده به راحتی و در مدت زمان کمی تهیه کنید و مانند پیراشکی رژیمی و پیراشکی روسی طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. در ادامه مطلب دستور تهیه پیراشکی جیائوزی خوشمزه را در اختیارتان گذاشته ایم.

مواد لازم برای تهیه خمیر جیائوزی
- آرد ساده : یک و نیم پیمانه
- آب جوش : هشتاد تا نود میلی لیتر
- سبزی برای داخل پیراشکی
- کلم : سیصد گرم
- تره : سی گرم
- زنجبیل : یک تکه کوچک
- سیر خرد شده : یک حبه
- نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
مواد برای داخل پیراشکی
- سس سویا : یک قاشق غذا خوری
- نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
- روغن کنجد : دو قاشق چایخوری
- فلفل : کمی
- شکر : یک دوم قاشق چایخوری
- روغن مایع : سه قاشق چایخوری
- مواد لازم دیگر برای تهیه سس
- سس سویا : دو قاشق غذا خوری
- سرکه برنج : دو قاشق غذا خوری
دستور تهیه
ابتدا داخل کاسه مناسبی آرد ریخته و به آن هشتاد تا نود میلی لیتر آبجوش بیفرایید و هم بزنید.
حالا خمیر را با دست ورز داده و به شکل گلوله در آورید و بعد روی یک تخته برش گذاشته و به مدت دو تا سه دقیقه ورز دهید.
در مرحله بعدی خمیر را داخل پلاستیک پیچیده و در یک کیسه پلاستیکی گذاشته و بعد اجازه دهید به مدت نیم ساعت استراحت کند تا خمیر نرم شود و به انگشت تان نچسبد.
حالا که خمیر در حال استراحت می باشد بهتر است مواد داخل پیراشکی را تهیه کنید و کلم را ریز خرد کرده و بعد داخل کاسه ریخته و به آن نمک بیفزایید و مخلوط کنید و اجازه دهید پنج تا شش دقیقه بماند.
در مرحله بعدی تره ها را خرد نمایید و زنجبیل و سیر را نیز پوست کنده و رنده نمایید و بعد کلم پیچ هایی که به نمک آغشته کرده اید را داخل یک پارچه تمیز پیچیده تا آب اضافی آن گرفته شود و بعد کلم زا داخل کاسه ریخته و تره خرد شده، زنجبیل رنده شده و سیر بیفزایید.
حالا به ترکیب بالا یک قاشق غذا خوری سس سویا، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، دو قاشق چای خوری روغن کنجد، کمی فلفل و نصف قاشق چایخوری شکر بیفرایید و با هم ترکیب کنید.
حالا بعد از سی دقیقه که خمیر استراحت کرد  آن را به صورت استوانه به طول بیست سانتی متر لوله نمایید و به بیست قسمت مساوی هر کدام به طول حدود یک سانتی متر تقسیم نمایید.
در مرحله بعدی روی هر تکه کمی آرد پاشیده و با شصت دست تان  هر قسمت از خمیر را فشار داده تا به شکل دایره هایی به قطر پنج تا شش سانتی متل در آید و هر یک از این تکه خمیر های دایره ای را با کمک وردنه پهن کرده و به شکل دایره نازک تر به قطر نه سانتی متر در آورید.
حالا هر بار یک تکه خمیر را در کف دست تان گذاشته و حدود دو قاشق چایخوری از مواد را در وسط خمیر گذاشته و لبه های خمیر را از سمتی که به شما نزدیک است برگردانید و بعد لبه های طرف دیگر را برگردانید و تا نمایید تا روی مواد داخل بپوشاند سپس، لبه ها را به هم فشار داده و تقریبا پنج چین عمودی کوچک ایجاد نمایید که شکل آن باید مشابه کیف های هلالی شکل کوچک شوند.
در مرحله بعدی از طرز تهیه پیرشکی گوشت جیائوزی تابه را گرم کرده و کف آن را یک قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی ریخته و بعد پیراشکی را به گونه ای گذاشته که چین ها رو به بالا باشند و روی حرارت معمولی سرخ نمایید.
زمانی که پیراشکی ها قهوه ای رنگ شدند یک پیمانه آبجوش بیفزایید و درب آن را گذاشته و اجازه دهید به مدت شش تا هفت دقیقه بخار پز شوند حالا درب تابه را گذاشته و اجازه دهید مایع باقی مانده تبخیر شود.
در مرحله پایانی از طرز تهیه پیراشکی گوشت جیائوزی به تابه، دو قاشق چایخوری روغن گیاهی بیفزایید و کنی بیشتر سرخ نمایید تا ترد و خوش طعم شوند و بعد پیراشکی ها را داخل دیس چیده و آن را با سس نوش جان کنید.

نکات تکمیلی
1. پیراشکی گوشت جیائوزی مناسب وعده ناهار، شام و دیش غذا است.
2. مقدار مواد گفته شده برای دو نفر مناسب است.