بلینی یا همان پنکیک روسی به عنوان یک نان خوشمزه و خوش طعم است که با یک سری مواد ساده به راحتی می توانید آن را تهیه کنید و در سه وعده نیز به شکل خالی یا به عنوان نان شیرین با مربا، خامه، میوه و یا خاویار میل کنید. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه این نان سنتی خوشمزه و پرطرفدار دارید اما نمی دانید چگونه آن را تهیه کنید تا خوشمزه شود یه شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه بلینی روسی همراه ما باشید.

طرز تهیه بلینی با طعم بی نظیر
بلینی جزو نان های سنتی بسیار فوری و راحت است که ضخامت آن ها کاملاً سلیقه ای می باشد و می توانید به صورت نازک مانند کرپ نیز تهیه نمایید. در ادامه مطلب، دستور تهیه بلینی با مواد ساده و یک روش آسان را به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم، فقط کافی است کمی دقت داشته باشید تا بتوانید این نان خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه بلینی
- آرد ساده : یک چهارم لیوان
- آرد گندم سیاه : یک چهارم لیوان
- بکینگ پودر : یک سوم قاشق چایخوری
- شیر : سه چهارم لیوان
- سفید و زرده تخم مرغ جدا شده : یک عدد
- کره : صد و بیست گرم
- خمیر مایه : یک سوم قاشق چایخوری
نحوه تهیه بلینی
به منظور تهیه بلینی، ابتدا آرد را همراه بکینگ پودر الک نمایید و بعد شیر و خمیر مایه را به مخلوط بیفزایید سپس به آن آرد اضافه کرده و هم بزنید.
حالا سفیده تخم مرغ را جداگانه هم زده به گونه ای که با برگرداندن کاسه نریزد و بعد با کمک لیسک سفیده را به خمیر افزوده به گونه ای پف سفیده نخوابد.
در مرحله بعدی تابه نچسب مناسبی را انتخاب کرده و بعد روی حرارت بگذارید و داخل آن را با کره چرب کنید. سپس از خمیر حاصل یک ملاقه برداشته و کف تابه بریزید و تابه را کمی چرخانده تا تمام کف تابه از خمیر پر شود.
در مرحله پایانی از دستور تهیه بلینی، بعد از حباب زدن سطح خمیر، آن را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز پخته شود سپس پنکیک بلینی را می توانید چهارتا زده و روی هم بچینید و می توانید با سالمون دودی، پنیر خامه ای یا توت فرنگی و… نوش جان کنید.

شما همراهان عزیز در صورت تمایل به منظور آشنایی با طرز تهیه پنکیک انبه و طرز تهیه پنکیک هلو می توانید روی لینک مورد نظرتان کنید و این پنکیک های خوشمزه را به راحتی و در مدت زمان کمی تهیه و نوش جان کنید.