ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سیب زمینی بلژیکی ترد و پرطرفدار در خانه

سبب زمینی از آن دسته فست فود محبوب و پرطرفدار در بین اکثر افراد می باشد که یکی از انواع پرطرفدار آن، بلژیکی است. در این مقاله طرز تهیه سیب زمینی بلژیکی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سیب زمینی بلژیکی ترد و پرطرفدار در خانه

اکثر افراد تمایل زیادی به خوردن سیب زمینی دارند که نوع بلژیکی آن امروزه طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و دارای بافت نرم و پوسته ای ترد است که در اکثر رستوران های بزرگ به عنوان بک انتخاب محبوب و پرطرفدار است. از این رو، اگر شما دوستان عزیز نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه این نوع سیب زمینی دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه سیب زمینی بلژیکی همراه ما باشید.

دستور تهیه سیب زمینی بلژیکی

طرز تهیه سیب زمینی بلژیکی خوش طعم

در زمان تهیه سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی توجه به مواد اولیه به منظور طعم و بافت از اهمیت بالایی برخوردار است و دستور تهیه آن مانند استیک سیب زمینی و موجور سیب زمینی بسیار ساده و راحت است و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه و نوش جان کنید. در ادامه نحوه تهیه سیب زمینی بلژیکی را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید با یک روش خوشمزه آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

  • سیب زمینی
  • روغن سرخ کردنی
  • نمک
  • ادویه ها مانند فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز

نحوه تهیه

ابتدا سیب زمینی های مناسبی را انتخاب کرده و آن ها را به شکل خلالی برش دهید و بعد داخل تابه مناسبی روغن بریزید و تا دمای 162درجه سانتی گراد گرم کنید.

حالا خلال های سیب زمینی را در دسته های کوچک به روغن داغ بیفزایید و به مدت یک تا سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

در مرحله بعدی از دستور تهیه سیب زمینی بلژیکی، با کمک کفگیر سوراخ دار سیب زمینی های سرخ شده را از روغن خارج کرده و به منظور گرفتن روغن اضافی، آن ها روی حوله کاغذی بگذارید.

حالا داخل کاسه مناسبی سیب زمینی های سرخ شده را ریخته و به اندازه دلخواه به آن نمک و ادویه های مورد نظر بریزید.

در مرحله پایانی سیب زمینی بلژیکی را همراه سس دلخواه از جمله مایونز، کچاپ یا سس مخصوص سیب زمینی نوش جان کنید.

نحوه تهیه سیب زمینی بلژیکی

نکات تکمیلی

به منظور خوشمزه تر شدن سیب زمینی بلژیکی رعایت یک سری نکات بسیار مهم است که این نکات عبارتند از :

1. دمای روغن در زمان سرخ کردن سیب زمینی بلژیکی از اهمیت بالایی برخوردار است که در دمای پایین، سیب زمینی ها روغنی می شوند و در دمای بالا میسوزند.

2. پیس از شستن سیب زمینی، آن ها را کاملاً خشک کنید تا روغن کمتری جذب آن شود و ترد تر شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان