ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیراشکی حصیری لذیذ و پرطرفدار

پیراشکی جزو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار می باشد که دارای انواع مختلفی است. در این مقاله طرز تهیه پیراشکی حصیری را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه پیراشکی حصیری لذیذ و پرطرفدار

پیراشکی به عنوان یک غذای محبوب می باشد که یکی از انواع پرطرفدار آن، پیراشکی حصیری است که به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید این پیراشکی را تهیه و نوش جان کنید. از این رو، اگر شما نیز به دنبال تهیه این پیراشکی هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه پیراشکی حصیری همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه پیراشکی حصیری

پیراشکی حصیری مانند پیراشکی گوشت جیائوزی و پیراشکی رژیمی بسیار خوش طعم و محبوب است و برای تهیه آن نیز نیاز به یک سری مواد ساده است. در ادامه مطلب طرز تهیه آن را به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم.

 آموزش تهیه پاستا آرابیاتا

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

  • آرد نانوایی یا آرد سفید : دو لیوان
  • خمیر مایه : یک قاشق مرباخوری
  • شکر : یک قاشق مرباخوری
  • نمک : یک قاشق مرباخوری
  • روغن مایع : پنج قاشق غذاخوری
  • سفیده تخم مرغ : یک عدد
  • آب ولرم : نصف لیوان یا کمی بیشتر

مواد میانی پیراشکی

  • سینه مرغ : یک عدد
  • سیب زمینی متوسط : یک عدد
  • جعفری خرد شده : نصف فنجان
  • پیازچه خرد شده : پنج عدد
  • فلفل دلمه ای کوچک : نصف عدد
  • پیاز بزرگ : یک عدد
  • سیر : دو حبه
  • رب گوجه فرنگی :  دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و پودر سیر
  • روغن سرخ کردنی

مواد لازم برای رومال

  • زرده تخم مرغ : یک عدد
  • ماست : یک قاشق غذاخوری
  • زعفران : کمی

دستور تهیه

به منظور تهیه خمیر ابتدا آب ولرم را داخل ظرف پیرکس یا چینی ریخته و به آن نمک و شکر بیفرایید و کمی هم بزنید تا حل شود.

حالا خمیر مایه را بیفزایید و کمی هم زده و درب ظرف را بسته سپس، اجازه دهید پانزده تا بیست دقیقه در مکانی تقریباً گرم بماند تا خمیر مایه به عمل آید.

حالا آرد را الک کرده، خمیر مایه پف کرده را با سفیده تخم مرغ و روغن مایع به آن بیفزایید و با کمک لیسک خوب مخلوط کرده و در صورت نیاز می توانید به خمیر کمی آب ولرم بیفرایید و ورز دهید تا زمانی چه خمیر به دست نچسبد و روی خمیر پوشانده و اجازه دهید یک ساعت بماند.

حالا در این فاصله ک خمیر در حال استراحت است مواد میانی پیراشکی را تهیه کنید که ابتدا پیاز را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید و به آن سیر رنده شده نیز بیفزایید.

حالا رب گوجه را با کمی روغن داخل تابه تفت داده و به اون ادویه جات مورد نظر اضافه کنید و بعد سیب زمینی نگینی ریز خرد شده را جداگانه سرخ کرده و سینه مرغ را نیز با هر ادویه ای تمایل دارید بپزید و ریشه ای خرد نمایید.

حالا تمام مواد مانند مرغ، پیاز، رب، سیب زمینی، جعفری، پیازچه، فلفل دلمه ای خرد شده را با هم ترکیب کنید و ادویه ها را نیز بیفزایید.

در مرحله بعدی  میر پف کرده و حجیم شده را کمی ورز داده تا پف آن بخابد و به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر. برداشته و به شکل مربع روی میز کار پهن نمایید و از دو طرف آن برش هایی را برنید و کمی از مواد میانی را  روی آن گذاشته و خمیر مربع شکل را روی مواد کشیده و به شکل چپ و راست برش ها روی آن قرار دهید.

در مرحله بعدی کف سینی را کمی آرد پاشی کرده و پیراشکی ها را کمک کاردک یا کفگیر بلند کرده و داخل سینی فر بگذارید. سپس زرده تخم مرغ را با ماست و زعفران ترکیب کرده و با قلمو روی پیراشکی ها بکشید و روی آن را کنجد بپاشید.

 نحوه تهیه پاستا آرابیاتا
در مرحله پایانی از طرز تهیه پیراشکی حصیری، فر را از ده دقیقه قبل روی صد و هشتاد درجه روشن کرده و سینی را در طبقه وسط بگذارید و با سس گوجه آن را نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان