اشکنه به عنوان یک غذای اصیل محسوب می شود که در بین نسل های جدید امروزه خیلی شناخته شده نمی باشد و دارای انواع متنوعی است. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که به غذاهای اصیلی ایرانی علاقه دارید و تمایل به تهیه این اشکنه خوش طعم دارید به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه اشکنه تهرانی همراه ما باشید.

طرز تهیه اشکنه تهرانی خوش طعم
اشکنه تهرانی مانند دیگر اشکنه ها بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و با یک سری مواد ساده، به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید این اشکنه را تهیه و نوش جان کنید. در ادامه دستور تهیه این اشکنه را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم
- سیب زمینی : دو عدد متوسط
- پیاز : یک عدد بزرگ
- تخم مرغ : چهار عدد
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
- شنبلیله خشک شده : یک قاشق غذا خوری
- آرد : دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی
- زردچوبه و روغن : به میزان کافی
نحوه تهیه
به منظور تهیه این اشکنه خوشمزه و پرطرفدار، ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و با روغن داخل قابلمه مناسبی تفت دهید تا نرم و سبک شود.
حالا کمی زردچوبه و فلفل سیاه بیفرایید و تفت دهید تا پیاز و زردچوبه باهم ترکیب شوند سپس به قابلمه رب گوجه فرنگی بیفزایید و خوب تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد شنبلیله خشک را با دست خرد کرده و به قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید و مواد را مخلوط کنید.
حالا آرد را کم کم بیفزایید و به صورت متداوم مواد را با هم ترکیب کنید سپس، سیب زمینی را به صورت حبه قندی خرد کرده و به قابلمه بیفزایید.
در مرحله بعدی از نحوه تهیه اشکنه تهرانی، سیب زمینی را با مواد دیگر به مدت دو دقیقه یا مواد تفت دهید و به آن سه لیوان آبجوش بیفزایید و درب قابلمه را ببتدید تا بپزند.
در مرحله پایانی از دستور تهیه اشکنه تهرانی، بعد از پخته شدن مواد اشکنه، تخم مرغ را یک به یک به قابلمه بیفزایید و متداوم هم زده تا سفت شود و بعد آن را با نان ترید کرده نوش جان کنید.

شما دوستان در صورت تمایل با کلیک بر روی طرز تهیه اشکنه قارچ و طرز تهیه اشکنه شنبلیله می توانید با نحوه تهیه آن ها آشنا شوید و همچنین، به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن ها تهیه و نوش جان کنید.