ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بادمجان پنیری یک غذای محبوب و سالم

یکی دیگر از غذاهای بین المللی خوش طعم و محبوب، بادمجان پنیری است که نحوه تهیه آن بسیار ساده و راحت است. در این مقاله طرز تهیه بادمجان پنیری را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه بادمجان پنیری یک غذای محبوب و سالم

بادمجان پنیری یکی از انواع غذاهای محبوب و خوشمزه است که نام دیگر این غذا گوجه بادمجان پنیری است زیرا، علاوه بر پنیر به مقدار زیادی پوره گوجه نیز نیاز است. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این غذای خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه بادمجان پنیری همراه ما باشید.

آموزش تهیه بادمجان پنیری

طرز تهیه بادمجان پنیری

بادمجان پنیری با یک سری مواد ساده تهیه می شود و به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید این غذای خوش طعم را تهیه کنید. در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • بادمجان پهن: دو عدد
  • روغن زیتون : یه قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ : یک عدد
  • پنیر موزارلا : صد و هفتاد گرم
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس

  • پیاز کوچک : یک عدد
  • فلفل دلمه ای : یک چهارم عدد
  • پیازچه : یک عدد
  • سیر : دو حبه
  • روغن زیتون : بک دوم قاشق غذاخوری
  • سس سویا : یک قاشق غذاخوری
  • پوره گوجه فرنگی : هفتصد گرم
  • فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری
  • پاپریکا : یک دوم قاشق چایخوری

دستور تهیه

ابتدا فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم نمایید سپس، پوست بادمجان ها را در صورت تمایل بگیرید و بعد بادمجان را به ضخامت دو تا سه سانت حلقه کنید که به هشت ورقه بادمجان بزرگ و تقریباً هم اندازه نیاز دارید.

حالا دو سمت حلقه های بادمجان را با دست یا قلمو روغن زیتون مالیده و کمی نمک بپاشید و بعد دو طرف آن را داخل فر یا تابه کبابی کنید.

در مرحله بعدی به منظور تهیه سس گوجه، پیاز، پیازچه، فلفل دلمه ای و سیر را خیلی ریز خرد کرده و با روغن زیتون روی حرارت متوسط دهید.

حالا پس از نرم و قهوه ای رنگ شدن پیاز، به آن ادویه ها و سس سویا بیفرایید، و بعد پوره گوجه فرنگی را بیفزایید و اجازه دهید سس به مدت پانزده دقیقه روی حرارت پخته شود.

در مرحله بعدی یک پیاز بزرگ را خلالی کرده و داخل روغن زیتون سرخ کنید سپس، کف ظرف مناسب فر کمی از سس گوجه را ریخته و پخش کنید و بسته به اندازه ظرف دو یا چهار تا حلقه از بادمجان ها را داخل ظرف بچینید.

حالا روی هر کدام پیاز داغ و یک قاشق پر از سس گوجه ریخته و بعد هم پنیر را رنده نمایید و روی آن بریزید.

در مرحله پایانی یک بادمجان دیگر روی هر کدام ریخته و مجدداً یک قاشق پر سس گوجه را روی بادمجان بریزید و روی آن یک لایه پنیر رنده شده بریزید. سپس، به مدت پانزده تا بیست دقیقه اجازه دهید داخل فر از قبل گرم شده بماند و با سبزی نوش جان کنید.

نحوه تهیه بادمجان پنیری

شما دوستان با کلیک بر روی طرز تهیه کشک بادمجان با مرغ و بادمجان شکم پر با سویا می توانید با نحوه تهیه آن ها آشنا شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان