اگر طرفدار شکلات نارگیلی هستید می توانید در منزل آن را تهیه و در کنار اعضای خانواده یک طعم خوشمزه و بی نظیر را تجربه کنید. در این مطلب طرز تهیه شکلات نارگیلی بسیار خوشمزه ارائه می شود.
طرز تهیه شکلات نارگیلی بسیار خوشمزه
شکلات نارگیلی یا شکلات بونتی برای طرفداران طعم نارگیل یک انتخاب عالی محسوب می شود. نارگیل داخل شکلات نرم و خوشمزه بوده و احتمالا این موضوع آن را به یکی از انواع شکلات پرطرفدار دنیا تبدیل کرده است.

تهیه شکلات نارگیلی در منزل کار ساده ای است و حتی می توانید در درست کردن آن از کودکان هم کمک گرفته و یک روز شاد را در کنار هم تجربه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه شکلات نارگیلی ارائه می شود.
مواد لازم برای تهیه شکلات نارگیلی
از جمله مواد مورد نیاز برای تهیه این شکلات خوشمزه عبارت است از:
- دو پیمانه پودر نارگیل چرب
- نصف قوطی شیر عسل
- 250 گرم شکلات تخته ای یا چیپس شکلات
- شکر (اختیاری)
طرز تهیه شکلات نارگیلی
برای تهیه شکلات نارگیلی بسیار خوشمزه ابتدا داخل یک کاسه بزرگ پودر نارگیل را بریزید. بعد مقداری شکر و شیر عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است این کار را با دست انجام دهید. پس از هم زدن مواد یک خمیر به دست می آید.
این خمیر را به شکل گلوله های کوچک درآوره بعد با دست آن را به صورت استوانه داخل سینی بگذارید. سپس خمیر استوانه ای شده را با دست به فرم مستطیل تبدیل کنید. اگر کار کردن با خمیر برای شما دشوار است می توانید نیم ساعتی آن را در یخچال گذاشته بعد فرم دهی شکلات را انجام دهید.

در ادامه دو سوم چیپس شکلاتی را در کاسه ریخته و آن را به روش بن ماری ذوب کنید. شکلات که آب شد بقیه چیپس شکلات را اضافه و هم زده تا کاملا آب شود. بعد تکه های نارگیلی که درست کرده اید را در شکلات آب شده فرو ببرید و اطمینان یابید که کاملا در شکلات غوطه ور شده باشد.
به این ترتیب شکلات نارگیلی تقریبا آماده شده و نیاز است 45 دقیقه ای در یخچال قرار بگیرد تا کاملا منجمد شود.

نکات طلایی تهیه شکلات نارگیلی
به منظور تهیه شکلات نارگیلی نکات زیر را هم مدنظر قرار دهید:
- پودر نارگیل تازه و چرب تهیه کنید زیرا اگر چرب نباشد به راحتی خرد می شود.
- اگر آب کردن شکلات به شیوه بن ماری دشوار است آن را در ظرف مخصوص مایکرویو به مدت 30 ثانیه با درجه متوسط قرار دهید.
- انتخاب شکلات سلیقه ای بوده و می توانید شکلات تلخ یا شکلات شیری استفاده کنید.
- در صورتی که می خواهید شکلات خیلی شیرین باشد نصف پیمانه شکر دانه ریز را ابتدای کار به پودر نارگیل و شیر عسلی اضافه کنید.