ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه همبرگر هلندی لذیذ و خوش طعم در خانه

همبرگر از آن دسته فست فودهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که دارای انواع مختلفی است و یکی از انواع پرطرفدار آن، همبرگر هلندی است. در این مقاله طرز تهیه همبرگر هلندی را به شما آموزش می دهیم

طرز تهیه همبرگر هلندی لذیذ و خوش طعم در خانه

همبرگر هلندی جزو همبرگر های خوش طعم و محبوب است که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه همبرگر هلندی دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه همبرگر هلندی همراه ما باشید.

آموزش تهیه همبرگر هلندی

طرز تهیه همبرگر هلندی با طعم بی نظیر

این همبرگر جزو همبرگرهای خوش طعم است و مانند همبرگر کینوا و همبرگر آمریکایی نیاز به یک سری مواد ساده دارد که دستور تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است. در ادامه مطلب نحوه تهیه همبرگر هلندی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده : صد گرم
  • پیاز : یک عدد
  • سویا : پنجاه گرم
  • آرد سوخاری : دو قاشق غذاخوری
  •  نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه : به مقدار لازم

نحوه تهیه

ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده که آب آن را گرفته اید و همچنین، سویا از قبل خیس شده، پودر سوخاری و ادویه جات مخلوط کنید و ورز دهید.

حالا به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد تخت نمایید و بعد داخل روغن دو سمت آن را سرخ نمایید. نوش جان.

نحوه تهیه همبرگر هلندی

دستور تهیه همبرگر خانگی

از دیگر غذاهای خوشمزه و پرطرفدار، همبرگر خانگی است که از ترکیب گوشت و سویا تهیه می شود و دستور تهیه آن نیز ساده است.

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده : سیصد گرم
  • سویا : صد و پنجاه گرم
  • پیاز : یک عدد
  • پودر سوخاری : سه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : یک عدد
  • سیر رنده شده : یک حبه
  • نمک، فلفل سیاه و پاپریکا : به مقدار لازم
  • روغن مایع : به مقدار لازم

دستور تهیه

ابتدا سویا را داخل کاسه ای از آب گرم خیس کرده و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند تا نرم شود و بعد آن را آبکش نمایید و آب اضافی آن را با فشار دست بگیرید.

حالا داخل کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، سویا، پیاز رنده شده (آب گرفته)، تخم مرغ، پودر سوخاری و سیر رنده شده ترکیب کنید سپس به آن نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بیفزایید و ورز دهید تا خمیر یکدست حاصل شود.

در مرحله بعدی به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط برداشته و به شکل دایره پهن نمایید و به منظور شکل دهی بهتر از قالب مخصوص همبرگر استفاده نمایید.

حالا همبرگر را روی کاغذ روغنی گذاشته و اجازه دهید به مدت نیم ساعت داخل یخچال بماند تا منسجم شود، و مانع از وا رفتن در زمان پخت شود.

در مرحله پایانی تابه نچسب مناسبی را کمی روغن ریخته و همبرگر ها را روی حرارت متوسط سرخ نمایید و اجازه دهید هر دو سمت آن سه تا چهار دقیقه بپزد تا طلایی شود. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان