ماهان شبکه ایرانیان

تامین تسهیلات ساخت مسکن دشوار شد/ علت چیست؟

تسنیم : وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: ناترازی بانک‌ها تامین تسهیلات ساخت مسکن را دشوار کرده است.

فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی در نشست با پیمانکاران حوزه راه‌سازی و راه‌آهن با اشاره به مصوبه دولت مبنی بر نرخ‌گذاری عوارض آزادراهی در وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: در یک سال و اندی گذشته تلاش شده است موانع کاهش یابد.

وی با اشاره به دشواری‌های یک سال و چهار ماه گذشته از جمله ناترازی‌های مالی و انرژی و جنگ 12 روزه گفت: با وجود این شرایط، گزارش‌ها نشان می‌دهد در حوزه آزادراه‌ها، بزرگراه‌ها، خطوط ریلی و توسعه بنادر رشد داشته ایم.

وی  با اشاره به اجرای پروژه‌های لایروبی در شمال و جنوب، برگزاری مناقصات و بازگرداندن فرودگاه‌های تبریز و اصفهان به مدار فعالیت ادامه داد: بسیاری از پروژه‌های طولانی‌مدت با وجود مشکلات در حال تکمیل است و شاخص‌ها روند رو به رشد دارند، هرچند برخی موضوعات نیازمند پیگیری بیشتر است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که بندر بدون اتصال به شبکه حمل‌ونقل نمی‌تواند نقش خود را ایفا کند به اهمیت نوسازی ماشین‌آلات پیمانکاران اشاره کرد و گفت: در صورت تأمین ارز، ورود ماشین‌آلات با معافیت‌های گمرکی و مالیاتی امکان‌پذیر خواهد شد.  بسته‌ای چند بندی در دست بررسی است تا از طریق اصلاح فرآیندها مشکلات پیمانکاران کاهش یابد همچنین برای دستیابی به توافق با سازمان امور مالیاتی، تلاش‌ها و پیگیری‌ها ادامه دارد.

صادق در ادامه از برنامه تأمین منابع مالی پروژه‌ها خبر داد و گفت: در دو تا سه قسط، 6 تا 8 همت تأمین اعتبار خواهد شد تا در تجدید کارگاه‌ها و پیشبرد پروژه‌ها اثرگذار باشد.

وی اضافه کرد: با وجود فشارها و هجمه‌ها، پروژه‌های عمرانی کشور در مسیر تکمیل قرار گرفته و تا پایان سال چند طرح مهم به بهره‌برداری می‌رسد.

وزیر راه و شهرسازی در تشریح دستاوردهای یک سال اخیر گفت: اتصال راه‌آهن چابهار به زاهدان تا پایان سال تکمیل می‌شود، کنارگذر شمالی کرج به بهره‌برداری می‌رسد و 8.5 کیلومتر آزادراه تهران–شمال نیز طی دو تا سه سال آینده آماده خواهد شد.

صادق همچنین درباره مسئولیت سنگین وزارتخانه در حوزه مسکن گفت: منابع پشتیبان مسکن تنها باید از ظرفیت‌های وزارت راه و شهرسازی تأمین شود و ناترازی بانک‌ها اجرای کامل تسهیلات را دشوار کرده که موجب شده بخشی از تأمین منابع از طریق مولدسازی اراضی دنبال می‌شود.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان