ماهان شبکه ایرانیان

خاطره پزشکیان از بیماری مادرش/ نگهداری از او را به ادامه تحصیل ترجیح دادم+ فیلم

صدا و سیما : رئیس جمهور گفت: زمانی که دانشجوی پزشکی بودم مادرم بیمار شد و به دلیل اینکه دانشگاه شرایطی را برای من مهیا نکرد که بتوانم در کنار مادرم دوره رزیدنتی را بگذرانم، من نگهداری از مادرم را به ادامه تحصیل ترجیح دادم.

مسعود پزشکیان در مراسم گرامیداشت روز زن و مقام مادر عنوان کرد:  جایگاه والای مادر بسیار ارزشمند است. مادرم با صداقت و درستکاری من را به ثمر رساند.

وی گفت: زمانی که دانشجوی پزشکی بودم مادرم بیمار شد و به دلیل اینکه دانشگاه شرایطی را برای من مهیا نکرد که بتوانم در کنار مادرم دوره رزیدنتی را بگذرانم، من نگهداری از مادرم را به ادامه تحصیل ترجیح دادم.

رئیس جمهور عنوان کرد: تصور اینکه بخواهم زحمات مادرم را به درس خواندن ترجیح دهم برایم قابل درک نبود. تا زمانی که مادرم در قید حیات بود، از او نگهداری کردم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان