دسر آمریکایی یکی از انتخاب های ساده و خوشمزه برای مهمانی ها و جشن ها است که به راحتی می توانید تهیه کنید که دارای طعمی فوق العاده و ظاهر مجلسی است و برای برای مناسبت های خاص گزینه مناسبی می باشد. از این رو، اگر شما نیز به دنبال دستور این دسر خوش طعم هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه دسر آمریکایی همراه ما باشید.
طرز تهیه دسر خوش طعم آمریکایی
این دسر جزو دسرهای خوش طعم و محبوب است که به راحتی و در مدت زمان کمی نیز می توانید آن را تهیه کنید، در ادامه مطلب طرز تهیه دسر آمریکایی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم
- شیر: دو پیمانه
- شکر: سه قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
- کره: یک قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
- بیسکویت پتی پور کاکائویی: یک دوم بسته
- موز: یک عدد
- گردو خرد شده:پنج عدد گردو
- شکلات تخته ای: سی گرم
- خامه صبحانه: سه قاشق غذاخوری
روش تهیه
ابتدا بیسکویت های پتی پور را به خوبی خرد کنید که به منظور انجام این کار می توانید از غذاساز استفاده کنید یا در صورت نداشتن آن، بیسکویت ها را داخل نایلون گذاشته و با استفاده از گوشتکوب آن ها را پودر کنید سپس گردو را هم با استفاده از آسیاب خرد کنید و موز را به صورت له شده با چنگال آماده کنید.
حالا برای تهیه گاناش، ابتدا شکلات تخته ای را خرد کنید سپس، خامه صبحانه را در یک شیرجوش ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود.
در مرحله بعدی شکلات خرد شده را اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا شکلات به طور کامل ذوب شود. باید توجه کنید که خامه به هیچ عنوان نجوشد و فقط باید کمی جوش ریز بزند سپس، مواد را از روی حرارت بردارید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست بدست آید.
حالا پس از آماده شدن گاناش آن را به مخلوط بیسکویت پودر شده، گردو و موز اضافه کنیدو مواد را خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست تشکیل شود سپس دستکش بپوشید و از مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و با دست آن را گرد کنید و با این مقدار مواد، می توانید حدود ده عدد توپک شکلاتی داشته باشید.
حالا شیر، شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید سپس مواد را به طور مداوم هم بزنید تا غلیظ شود و پس از آن که دسر به قوام مورد نظر رسید، کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کره به خوبی ذوب شود.
در مرحله پایانی توپک های شکلاتی آماده را در ظرف دلخواه قرار دهید و مخلوط دسر شکلاتی را روی آن بریزید و در نهایت، کمی پودر نارگیل بر روی دسر بپاشید و اجازه دهید به مدت یک ساعت داخل یخچال بماند تا خنک شود. نوش جان.

نکات مهم
1.می توانید به مواد دسر شکلاتی مقداری وانیل اضافه کنید تا طعم آن غنی تر شود.
2. برای سرو، می توانید از ظرف های تک نفره استفاده کنید تا هر شخص دسر خود را به صورت جداگانه داشته باشد.
3.می توانید در کنار دسر از خامه قنادی زده شده به منظور تزیین استفاده کنید.