ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خوراک پای مرغ غذایی مفید و سالم

خوراک پای مرغ یکی از بهترین و مغذی ترین غذاهایی است که می توانید برای خود و خانواده تان آماده کنید. در این مقاله طرز تهیه خوراک پای مرغ را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه خوراک پای مرغ غذایی مفید و سالم

خوراک پای مرغ به دلیل داشتن کلاژن بالا و خواص بی نظیرش، برای کودکان، سالمندان و حتی افرادی که به مشکلات استخوانی یا مفصلی دچار هستند، بسیار مفید است و نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده چ راحت است. از این رو، اگر شما نیز به دنبال دستور تهیه این خوراک خوش طعم هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه خوراک پای مرغ همراه ما باشید.

طرز تهیه خوراک خوشمزه پای مرغ

این خوراک جزو خوراک های خوش طعم و محبوب است که به  راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید و مانند طرز تهیه خوراک مرغ مکزیکی و خوراک گوشت و فلفل دلمه ای  نیاز به یک سری مواد ساده دارد. در ادامه دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

آموزش تهیه خوراک پای مرغ

مواد مورد نیاز

  • پای مرغ : ده عدد
  • پیاز : یک عدد
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • برگ بو : دو عدد

روش پخت

ابتدا پای مرغ ها را به خوبی بشویید و تمیز کنید سپس مقداری آب در قابلمه بریزید و اجازه دهید به جوش آید و پس از جوشیدن آب، پای مرغ ها را در آن بریزید و به مدت پنج دقیقه بپزید سپس، با آب سرد شسته و آبکشی کنید.

حالا پوست های نرم شده را از پای مرغ ها با چاقو یا دست جدا کنید و ناخن های مرغ را نیز دور بیندازید سپس، یک پیاز را پوست کنده و خرد کنید و  آن را به قابلمه اضافه کرده و با پای مرغ کمی تفت دهید.

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و برگ بو را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید سپس، چند لیوان آب به قابلمه بیفزایید تا پای مرغ ها را بپوشاند و اجازه دهید تا مواد به آرامی بپزند.

در مرحله پایانی از طرز تهیه خوراک پای مرغ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت یک تا دو ساعت اجازه دهید تا پای مرغ ها به خوبی پخته و نرم شوند و  پس از پخت این خوراک خوشمزه داغ میل کنید.

نحوه تهیه خوراک پای مرغ

نکات تکمیلی

1. برای طعم بهتر، از ادویه های مختلف مانند زردچوبه، زنجبیل و سیر استفاده کنید.

2. برگ بو به از بین بردن بوی زهم پای مرغ کمک می کند.

3. برای مزه دار کردن پای مرغ قبل از پخت، می توانید از ترکیب سس سویا، سیر، زنجبیل و فلفل سیاه استفاده کنید.

4. اگر دوست دارید پای مرغ ها کمی تردتر شوند، می توانید قبل از پخت، آنها را در تابه با روغن یا کره سرخ کنید تا طلایی و شفاف شوند.

5. به منظور داشتن یک خوراک لذیذتر، پای مرغ را به مدت طولانی تر و با حرارت کم بپزید تا گوشت آن کاملاً نرم و لطیف شود.

6. زمان آماده سازی مواد اولیه حدود پانزده دقیقه است، و زمان پخت آن دو ساعت به طول می کشد.

7. این خوراک برای چهار نفر مناسب است و می توان آن را در وعده های نهار یا شام سرو کرد.

8. اگر مقدار بیشتری پای مرغ تهیه کرده اید، می توانید آن را به راحتی در فریزر نگهداری کنید و در زمان های بعدی از آن  استفاده نمایید.

9. از پای مرغ می توان در غذاهای مختلفی مانند سوپ، خورشت و کاری نیز استفاده کرد.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان