شناسه : ۲۹۸۲۷۲۰ - دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ ساعت ۰۵:۳۹
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران خبر داد؛
بهبود وضعیت سدهای پایتخت
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از حفظ تابآوری سدهای پایتخت در شرایط ششمین خشکسالی پیاپی خبر داد و تاکید کرد که مدیریت مصرف آب، نشتیابی شبکه و نصب یکمیلیون قطعه لوازم کاهنده، نقش مهمی در کاهش ۱۲درصدی مصرف مشترکان تهرانی داشته است.
به گزارش ایسنا، محسن اردکانی، ضمن تشریح اقدامهای انجامشده برای حفظ پایداری منابع آب و مدیریت مصرف در پایتخت، به گزارش شرکت آب منطقهای درباره تابآوری سدهای تهران پرداخت و گفت: براساس این گزارش، پیشبینی میشد سدهای امیرکبیر، لتیان، لار و ماملو در صورت تداوم خشکسالی و عدم مدیریت شرایط تنش آبی، به تدریج از مدار بهرهبرداری خارج شوند اما با اقدامهای انجام شده و نشستهای مستمر با حضور وزیر نیرو، پیشبینیهای بسیار محتمل به وقوع نپیوست که این موفقیت، حاصل همراهی مردم و کار گروهی به فرماندهی وزیر نیرو بود.
وی با بیان اینکه در ششمین خشکسالی پیاپی، شرایط سختی را سپری میکنیم، افزود: با این حال، توانستهایم 16 هزار و 382 لیتر بر ثانیه از منابع مختلف زیرزمینی از جمله حفر و بهسازی چاهها و بررسی تمامی قنوات، استحصال کنیم که این اقدامها موجب پایداری سدها طی سالهای گذشته و به ویژه امسال شده است.مدیرعامل آبفای تهران ادامه داد: با کاهش فشار و مدیریت دقیق شبکه، طی 8 ماه گذشته 16میلیون مترمکعب از نشتی آب شبکه پایتخت با اختلاف ارتفاع 800 متری توزیع آب و انجام مانور روی 45هزار و 626 شیرخط جلوگیری شد که امکان توزیع آب به میزان مناسب بین شهروندان و کنترل مصرف را فراهم کرد.