ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بستنی نسکافه ای خانگی؛ بدون دستگاه و فوق العاده خوشمزه

بستنی قهوه ای، که با استفاده از نسکافه یا پودر قهوه تهیه می شود، یکی از دسرهای جذاب و پرطرفدار است. در این مقاله طرز تهیه بستنی نسکافه ای را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه بستنی نسکافه ای خانگی؛ بدون دستگاه و فوق العاده خوشمزه

بستنی نسکافه ای یک دسر خوشمزه با طعم قوی و ماندگار قهوه، طرفداران زیادی دارد. اگر اهل قهوه باشید، از این بستنی لذت خواهید برد. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این بستنی خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه بستنی نسکافه ای همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه بستنی خوشمزه نسکافه ای

بستنی نسکافه ای را به عنوان یک دسر مستقل یا همراه با کیک و دسرهای دیگر می توانید  میل کنید و تجربه ای خاص از طعم قهوه داشته باشید که نحوه تهیه آن مانند بستنی رولی و بستنی ماسالا ساده و راحت است. در ادامه مطلب طرز تهیه بستنی نسکافه ای را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

آموزش تهیه بستنی نسکافه ای

مواد لازم :

  • شیر تازه: پنج لیوان
  • شکر: یک و نیم لیوان
  • پودر ثعلب: دو قاشق چای خوری
  • خامه پرچرب: دویست گرم
  • پودر نسکافه: یک قتشق چای خوری

روش تهیه :

ابتدا پنج تا شش قاشق غذا خوری از شکر را با پودر ثعلب در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. این ترکیب را کنار گذاشته تا در مراحل بعدی از آن استفاده کنید و باقی مانده شکر را در یک تابه عمیق بریزید.

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و منتظر بمانید تا شکر ذوب و به رنگ طلایی کارامل درآید و حرارت را خاموش کنید. حالا شیر را در یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید.

حالا وقتی شیر به جوش رسید، آن را به آرامی به شکر کاراملی اضافه کنید. سپس، پودر نسکافه را به ترکیب شیر و کارامل اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد به طور یکدست ترکیب شوند.

در این مرحله، مخلوط شکر و ثعلب را به آرامی به شیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا از گلوله شدن پودر ثعلب جلوگیری شود.

در مرحله بعدی مایه بستنی را در یک کاسه استیل یا شیشه ای بریزید و آن را برای حدود نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی خنک شود.

در این مرحله بعد از سی دقیقه، کاسه را از فریزر بیرون آورده و با استفاده از همزن برقی، مخلوط را به مدت پنج دقیقه هم بزنید تا کمی از غلظت آن کاسته شده و بستنی شروع به فرم گرفتن کند. سپس دوباره آن را به مدت سی دقیقه در فریزر قرار دهید.

حالا این فرآیند هم زدن و فریز کردن را پنج تا شش بار تکرار کنید. با این کار، بستنی شما به بافت نرم و کش دار خواهد رسید.

حالا بعد از اینکه بستنی به بافت دلخواه رسید، خامه فرم گرفته را اضافه کنید و دوباره آن را با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم بزنید. این مرحله باعث می شود بستنی شما بافت نرم و خامه ای پیدا کند.

در مرحله پایانی، بستنی را به مدت حداقل ده ساعت در فریزر قرار دهید تا به طور کامل یخ زده و سفت شود. بعد از گذشت این زمان، بستنی را از فریزر خارج کرده و با قاشق اسکوپ به شکل توپ های بستنی درآورید. نوش جان.

نحوه تهیه بستنی نسکافه ای

نکته :  می توانید این بستنی را به طور ساده میل کنید یا با تزییناتی مثل سس شکلات، میوه های تازه یا پودر کاکائو آن را تزیین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان