ماهان شبکه ایرانیان

رئیس‌جمهور در صحن علنی مجلس:

اگر آب طالقان به تهران نمی‌رسید، پایتخت در مهرماه آب نداشت

رئیس جمهور گفت: وضعیت آب در کشور جزو مسائل حیاتی و فوری است که اگر نتوانیم مدیریتش کنیم مشکلاتی در پی دارد که به سادگی قابل‌درمان نیست. امسال تابستان مدام دلهره داشتیم اگر آب از طالقان به تهران نرسد، مهرماه آب نداشته باشیم.

اگر آب طالقان به تهران نمی‌رسید، پایتخت در مهرماه آب نداشت

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛  رئیس‌جمهور در صحن علنی مجلس بیان کرد: وضعیت آب در کشور مسئله‌ای حیاتی و بسیار فوری است و در صورت فقدان مدیریت مؤثر، پیامدهای آن به‌سادگی قابل جبران نخواهد بود.

تجربه ماه‌های اخیر نشان داد که تأمین آب تهران تا چه اندازه ناپایدار است؛ به‌گونه‌ای که با صرف فشار و هزینه‌های قابل توجه، آب از طالقان منتقل شد.

این انتقال به‌معنای کاهش سهم آب در مناطق مبدأ و برهم‌خوردن توازن توزیع منابع است؛ اقدامی که ممکن است در یک منطقه مشکل را کاهش دهد اما هم‌زمان به مناطق دیگر آسیب وارد کند.

با وجود آنکه این دیدگاه از منظر تخصصی بیان نمی‌شود، ارزیابی کلی نشان می‌دهد که مناطق تهران، کرج، پیرامون تهران و قزوین ظرفیت بارگذاری جمعیتی و توسعه بیش از وضع موجود را ندارند.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان