ماهان شبکه ایرانیان

افزایش ۳۷درصدی تولید میگو

مدیرکل دفتر میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران گفت: میزان تولید میگو با ۳۷درصد افزایش در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ به بیش از ۵۰هزار تن رسیده است.

افزایش 37درصدی تولید میگو

به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، مهرداد محمدی دوست درباره تولید میگو افزود: امسال سطح زیر کشت میگو در استخرهای پرورشی کشور به 17 هزار و 890هکتار رسیده که تاکنون از 13هزار و 638هکتار آن برداشت انجام شده است. مدیرکل دفتر میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران اظهار کرد: پرورش دهندگان میگو تاکنون از این سطح بیش از 50 هزار تن محصول به دست آورده‌اند.وی تصریح کرد: در این مدت استان بوشهر با برداشت حدود 28 هزار و 170 تن میگو در رتبه نخست تولید قرار گرفته و بیشترین رشد تولید را با 71 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثبت کرده است.

محمدی دوست گفت: هنوز حدود 200 هکتار از مزارع پرورش میگو در استان بوشهر باقی مانده که برداشت آنها در روزهای آینده انجام خواهد شد. به گفته وی، در استان هرمزگان نیز تاکنون 10 هزار و 142 تن میگو تولید شده و حدود چهار هزار هکتار دیگر از استخرهای پرورشی این استان در مرحله برداشت قرار دارند.مدیرکل دفتر میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران افزود: استان سیستان و بلوچستان با تولید چهار هزار و 834 تن میگو و ثبت 61 درصد رشد تولید نسبت به مدت مشابه سال 1403 در رتبه سوم کشور قرار گرفته و استان‌های خوزستان با 2 هزار و 580 تن و گلستان با چهار هزار و 310 تن تولید در رده‌های بعدی قرار دارند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان