ماهان شبکه ایرانیان

یک افسر لبنانی توسط موساد ربوده شد/ احمد شکر کیست؟

ایسنا : طبق تحقیقات انجام شده، «احمد شکر»، افسر بازنشسته لبنانی به ظن ارتباطش با سرنوشت «ران آراد»، توسط مأموران موساد ربوده شده است.

یک افسر لبنانی توسط موساد ربوده شد/ احمد شکر کیست؟

یک منبع قضایی لبنان به الشرق الاوسط گفت که تحقیقات نیروهای امنیت داخلی نشان می‌دهد که اسرائیل، احمد شکر، افسر بازنشسته را طی یک «عملیات تله‌گذاری اطلاعاتی» به ظن دست داشتن در پرونده مفقود شدن خلبان اسرائیلی، از سال 1986 ربوده است.

بر اساس این گزارش، تجزیه و تحلیل دوربین‌های مداربسته و داده‌های ارتباطی نشان داد که این آدم‌ربایی در منطقه روستای نبی شیت، محل سکونت شکر، واقع در دره بقاع، اتفاق افتاده است.

تحقیقات نشان می‌دهد که این آدم‌ربایی توسط دو تبعه سوئدی انجام شده است که دو روز قبل از حادثه به لبنان رسیده بودند. یکی از آنها در روز آدم‌ربایی لبنان را ترک کرد، در حالی که دیگری در هیچ گذرگاه مرزی شناسایی نشد، اما ممکن است به طور غیرقانونی فرار کرده باشد.

منابع نزدیک به خانواده شکر جزئیات جدیدی در مورد هویت افسر بازنشسته مفقود شده را برای یک روزنامه سعودی فاش کردند.

سناریوهای مختلفی در مورد سرنوشت این افسر بازنشسته وجود دارد، از احتمال ترور او، مشابه آنچه در پرونده ترور «احمد سرور»، صراف لبنانی، سال گذشته به موساد نسبت داده شد، تا فرضیه‌ای خطرناک‌تر اما واقع‌بینانه‌تر: انتقال او به خارج از لبنان، یعنی به اراضی اشغالی.

این عملیات امنیتی جدی، تاریخچه طولانی عملیات اسرائیل را که افراد مرتبط با پرونده ران آراد را به طور مستقیم یا غیرمستقیم، چه از طریق ترور، آدم‌ربایی یا تلاش برای جذب نیرو، هدف قرار داده است، دوباره زنده می‌کند.

بر اساس این گزارش، این مرد برادر حسن شکر یکی از نیروهای حزب‌الله است که در ماه مه 1988 توسط نیروهای اسرائیلی در روستای میدان در دره بقاع به شهادت رسید.

در این گزارش ادعا شده است اطلاعات نشان می‌دهد که حسن شکر «رزمنده گروهی به رهبری مصطفی دیرانی (که در آن زمان وابسته به جنبش امل بود و بعداً به حزب‌الله پیوست) بود، که در دستگیری خلبان اسرائیلی، ران آراد، پس از سرنگونی هواپیمایش در جنوب لبنان در 16 اکتبر 1986 شرکت داشت.

این گزارش می‌افزاید پس از دستگیری، این واحد آراد را به مخفیگاهی در خانه یکی از اقوام شکر در روستای نبی شیت برد و از آنجا به مکانی نامعلوم منتقل کرد که از آن زمان تاکنون از آنجا دیده نشده است.

 

شکر از خانواده «فواد شکر»، نفر دوم فرماندهی حزب‌الله است که در 30 ژوئیه 2024 در یک حمله هوایی به ساختمانی در حاره حریک در ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان