ماهان شبکه ایرانیان

سامانه جدید بارشی وارد کشور می‌شود/ بارش برف و باران در این استان‌ها

ایسنا : رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی جدید به کشور از جمعه شب (۱۹ دی‌ماه) خبر داد.

سامانه جدید بارشی وارد کشور می‌شود/ بارش برف و باران در این استان‌ها

صادق ضیاییان   درباره وضعیت جوی روزهای آینده اظهار کرد:  بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری تا روز جمعه (19 دی‌ماه) جوی آرام در غالب مناطق کشور حاکم خواهد بود و شهرهای صنعتی و پر جمعیت با افزایش غلظت آلاینده‌های جوی مواجه می‌شوند.

وی در ادامه گفت: از اواخر جمعه سامانه بارشی وارد کشور می‌شود و ابتدا در استان‌های واقع در شمال غرب و در روز شنبه (17 دی‌ماه) در شمال غرب، غرب، جنوب غرب و جنوب کشور سبب بارش برف و باران وزش باد شدید موقت و در استان‌های جنوبی سبب رعدوبرق خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (17 دی‌ماه) صاف تا کمی ابری و غبار آلود با حداقل دمای 2 و حداکثر دمای 9 درجه سانتیگراد و طی ‌پنجشنبه (18 دی‌ماه) صاف تا کمی ابری و غبارآلود با حداقل دمای 1 و حداکثر 9 دمای درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: فردا و پس فردا (17 و 18 دی‌ماه) بندرعباس با دمای 24 و 23 درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای 9 - و 8- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور محسوب می‌شوند.

به گزارش ایسنا، صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته 80 درصد است. 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان