ماهان شبکه ایرانیان

روسیه: تصمیم‌های نظامی درباره ایران خطرناک است/ امیدواریم آمریکا عقلانیت نشان دهد

ایرنا : نبنزیا پنجشنبه اظهار کرد که تصمیم‌های نظامی در مورد ایران غیرقابل قبول و خطرناک است.

روسیه:  تصمیم‌های نظامی درباره ایران خطرناک است/ امیدواریم آمریکا عقلانیت نشان دهد

واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد گفت، مسکو امیدوار است که آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا 28 ژانویه (8 بهمن ماه 1404) با از سرگیری تهدیداتش علیه ایران و با اشاره به حضور ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در آبهای منطقه اعلام کرد: ناو عظیمی در حال حرکت به‌سوی ایران است.

«امیر سعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل نیز در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت با اشاره به تهدیدات رئیس جمهوری آمریکا گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران چنین اظهارات جنگ‌طلبانه‌ای را که ماهیتی غیرمسئولانه، تحریک‌آمیز و آشکارا مغایر با اصول بنیادین حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد دارد، قاطعانه رد و محکوم می‌کند.

این در حالی است که ایران و آمریکا قرار است روز جمعه در مسقط پایتخت عمان دیدار و درباره مساله هسته‌ای گفت‌وگو کنند.

ایران روز سه‌شنبه اعلام کرد که می‌خواهد محل مذاکرات از استانبول به عمان منتقل شود و گفت‌وگوها به‌صورت دوجانبه برگزار شود تا تمرکز آن‌ها صرفاً بر مسائل هسته‌ای باشد.

استیو ویتکاف فرستاده ویژه و جرد کوشنر داماد رئیس جمهور آمریکا امروز پنجشنبه برای گفت‌وگو درباره ایران به قطر سفر می‌کنند و پس از آن به منظور شرکت در مذاکرات با ایران راهی عمان می‌شوند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان