ماهان شبکه ایرانیان

تاکید امام جمعه سنندج بر گفتگو و تعامل برای برون‌رفت از وضعیت جنگی/ نتیجه مذاکرات باید بهبود معیشت باشد

فارس : امام جمعه سنندج گفت: باید نتیجه مذاکرات، رفع تحریم‌های ظالمانه و بی‌رحمانه، حفظ استقلال و اقتدار کشور و در نهایت، بهبود معیشت و آرامش ملت ایران باشد.

تاکید امام جمعه سنندج بر گفتگو و تعامل برای برون‌رفت از وضعیت جنگی/ نتیجه مذاکرات باید بهبود معیشت باشد

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ماموستا فایق رستمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع شهر سنندج، صبر و استقامت ملت ایران را عامل اصلی اقتدار امروز کشور دانست و گفت: ملت ایران در طول سال‌های گذشته، با شجاعت و ایمان در برابر تهدیدها، فشارها و توطئه‌های دشمنان ایستادگی کرده و همین ایستادگی موجب شده است که امروز دشمنان ناچار به پذیرش منطق مذاکره شوند.

وی افزود: ملت ایران برای پایان دادن به زیاده‌خواهی و جنگ‌طلبی استکبار، از موضع عزت و قدرت پای میز مذاکره رفته و امیدواریم این مذاکرات با سربلندی، حفظ اقتدار ملی و پیروزی ملت ایران به پایان برسد.

امام جمعه سنندج با بیان اینکه ملت ایران هرگز آغازگر جنگ و ناامنی نبوده است، خاطرنشان کرد: امروز جهان نیز به این واقعیت رسیده که ادامه جنگ‌ها، تخریب محیط زیست و ناامن‌سازی جوامع بشری، آینده بشر را تهدید می‌کند و راه برون‌رفت از این وضعیت، گفت‌وگو و تعامل عادلانه است.

ماموستا رستمی ابراز امیدواری کرد: باید نتیجه مذاکرات، رفع تحریم‌های ظالمانه و بی‌رحمانه، حفظ استقلال و اقتدار کشور و در نهایت، بهبود معیشت و آرامش ملت ایران باشد.

وی با تأکید بر نقش نیروی انسانی جوان در پیشرفت کشور، گفت: انتظار می‌رود مسئولان با بهره‌گیری از ظرفیت جوانان متعهد و توانمند، مسیر توسعه، آبادانی و پیشرفت همه‌جانبه کشور را با جدیت دنبال کنند.

ماموستا رستمی در بخش اول خطبه‌ها با اشاره به مفهوم «یوم‌الله» اظهار کرد: خداوند به پیامبر اکرم(ص) می‌فرماید «روزهای خدا را برای مردم بازگو کن» و هر روزی که در آن پیروزی مسلمانان رقم بخورد، روزی مبارک و از مصادیق یوم‌الله است.

وی افزود: در روایات آمده است که ماه شعبان، ماه پیامبر خداست و این ماه، مقدمه و دروازه ورود به بزرگ‌ترین و عظیم‌ترین ماه الهی یعنی ماه مبارک رمضان به شمار می‌رود و فرصتی برای تقویت ایمان و آمادگی معنوی جامعه اسلامی است.

امام جمعه سنندج با اشاره به اهمیت خودشناسی تصریح کرد: هرگاه انسان به شناخت واقعی از خود دست یابد، مسیر شناخت پروردگار نیز برای او هموار می‌شود و این معرفت، زمینه‌ساز رشد فردی و اجتماعی در جامعه دینی است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان