ماهان شبکه ایرانیان

فرصت یک‌روزه این مالکان خودرو برای دریافت سهمیه بنزین

تسنیم : مالکان چند خودرو تا فردا ۲۷ بهمن‌ماه فرصت دارند تا نسبت به تعیین خودروی اصلی برای دریافت سهمیه بنزین اقدام کنند.

فرصت یک‌روزه این مالکان خودرو برای دریافت سهمیه بنزین

در راستای اجرای مرحله دوم مصوبه سه‌نرخی بنزین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد که مالکان چند خودرو تا تاریخ 27 بهمن‌ماه فرصت دارند تا با مراجعه به سایت Fcs.niopdc.ir نسبت به انتخاب خودروی دارای سهمیه خود اقدام کنند.

درواقع مالکان چند خودرو، این فرصت را خواهند داشت تا خودشان انتخاب کنند که سهمیه بنزین به کارت سوخت کدام خودروی آنها تعلق بگیرد.

در صورتی که مالکان چند خودرو تا این تاریخ، با مراجعه به سایت مربوطه، خودروی مدنظر خود را برای تعیین دریافت سهمیه بنزین انتخاب نکنند، تخصیص سهمیه تنها به خودرویی از بین خودروهای آنها صورت می‌گیرد که در طی ماه‌های گذشته بیشترین میزان سوخـت‌گیری و تردد را داشته و بقیه خودروهای آن فرد، سهمیه بنزین 1500 تومان و 3000 تومانی دریافت نخواهند کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان