ماهان شبکه ایرانیان

وعده وزیر علوم به دانشجویان بازداشتی

ایسنا : وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویانی که در شرایط اخیر به دلیل بازداشت در امتحانات غایب بوده‌اند، می‌توانند دوباره در آزمون شرکت کنند.

وعده وزیر علوم به دانشجویان بازداشتی

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: وضعیت دانشجویانی که به دلیل بازداشت در امتحانات غایب بوده‌اند، در حال بررسی است و برای آنها امکان برگزاری آزمون مجدد فراهم شده است، شرایط به گونه‌ای است که غیبت آنها چون به اختیار خودشان نبوده؛ بنابراین می‌توانند دوباره آزمون بدهند.

وی با بیان اینکه پیگیری‌ها برای آزادی دانشجویان ادامه دارد، افزود: ما مرتب پیگیر هستیم و قوه قضائیه نیز همکاری خوبی داشته است.  به جز افرادی که جرم آنها ثابت شده باشد، سایر دانشجویان آزاد خواهند شد.

این مقام مسئول در پاسخ به پرسشی درباره زمان دقیق آزادی دانشجویان گفت: تلاش‌ها ادامه دارد تا هر چه سریع‌تر این موضوع حل شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان