ماهان شبکه ایرانیان

این کشور ۸.۶ میلیارد دلار تسلیحات از اسرائیل می‌خرد

ایسنا : نشریه فوربس هند از قرارداد تسلیحاتی ۸.۶ میلیارد دلاری هند با رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۶ خبر داد.

این کشور 8.6 میلیارد دلار تسلیحات از اسرائیل می‌خرد

رژیم صهیونیستی قراردادهای تسلیحاتی به ارزش 8.6 میلیارد دلار با هند در سال 2026 منعقد کرده است که شامل بمب‌ هدایت‌شونده اسپایس 1000، موشک‌های هوا به زمین رَمپِیج، موشک‌های بالستیک هوابرد اِیر لورا و سامانه موشکی آیس‌برِکر است.

نشریه فوربس هند با انتشار این مطلب گزارش داد: اسرائیل با انعقاد این قراردادها پس از فرانسه به بزرگترین تامین‌کننده تسلیحات هند تبدیل می‌شود. هند سال‌هاست که بزرگترین مشتری تسلیحاتی اسرائیل بوده است. بر اساس داده‌های موسسه تحقیقات بین‌المللی صلح استکهلم، 34 درصد از کل صادرات تسلیحات اسرائیل از سال‌های 2020 تا 2024 به هند انجام شده است. آمارهای اداره همکاری‌های بین‌المللی نظامی وزارت جنگ اسرائیل نشان می‌دهد که مجموع فروش تسلیحات اسرائیل به هند در این بازه زمانی حدود 20.5 میلیارد دلار بوده است.

رسانه هندی درباره جزئیات قراردادهای تسلیحاتی 8.6 میلیارد دلاری نوشت: بمب‌های هدایت شونده دقیق اسپایس 1000 ساخت شرکت رافائل بخشی از خانواده سامانه‌های تسلیحاتی نقطه‌زن و خودکار هوابه‌زمین با برد تا 100 کیلومتر هستند. ویژگی منحصربه‌فرد این بمب‌ها، توانایی ناوبری و نشانه‌روی خودکار و مستقل از جی‌پی‌اس روی هدف است.

موشک‌های هوابه زمین رمپیج ساخت شرکت البیت سیستمز با برد حدود 250 کیلومتر توسط نیروی هوایی هند روی جنگنده‌های سوخو-30 و میگ-29 استفاده می‌شوند. دقت بالای این موشک‌ها با برد 150 تا 250 کیلومتر، به جنگنده‌های هندی اجازه می‌دهد تا از سامانه‌های دفاعی پاکستان که ساخت چین هستند، در امان بمانند.

موشک‌های بالستیک هوابرد ایر لورا ساخت واحد صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی با برد حدود 400 کیلومتر این امکان را به جنگنده‌ها می‌دهد که بدون آن‌که در معرض سامانه‌های پیشرفته پدافند هوایی دشمن قرار گیرند به اهداف مورد نظر آسیب وارد کنند. هدف اصلی این موشک‌ها پایگاه‌های موشکی، تاسیسات نظامی و سامانه‌های پدافند هوایی است. این موشک 1600 کیلوگرمی فراصوت از مسیریابی ماهواره‌ای مقاوم در برابر جنگ الکترونیک برخوردار است. کلاهک‌های متنوع آن قابلیت هدف قرار دادن انواع اهداف کوچک‌تر با مقاومت کم و استحکامات را دارند. این موشک با برد 400 کیلومتر و شعاع عملیات حدود ده متر برای حمله به هر پایگاهی در پاکستان قدرت بالایی به هند می‌دهد.

به نوشته فوربس، سامانه موشکی آیس‌برکر ساخت شرکت رافائل برای حملات دوربرد تا 300 کیلومتر علیه اهداف زمینی و دریایی طراحی شده است. موشک‌های آیس‌برکر در تمامی شرایط آب‌وهوایی کارآمد بوده و در محیط‌های آکنده از جنگ الکترونیک عملکرد خوبی دارند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان