ماهان شبکه ایرانیان

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور مجلس:

نگرانی‌هایی در زمینه اجرای لایحه بودجه ۱۴۰۵ وجود دارد

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور مجلس گفت: به‌دلیل تغییر سیاست‌های ارزی دولت بیش از ۶۵ درصد منابع بودجه عمومی به سه بخش اصلی یعنی حقوق و دستمزد، مستمری و حمایت از اقشار مختلف ازجمله کالابرگ، بسته‌های معیشتی و حوزه بهداشت و درمان اختصاص پیدا کرد.

نگرانی‌هایی در زمینه اجرای لایحه بودجه 1405 وجود دارد

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ یوسفی، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 کل کشور مجلس گفت: به‌دلیل تغییر سیاست‌های ارزی دولت بیش از 65 درصد منابع بودجه عمومی به سه بخش اصلی یعنی حقوق و دستمزد، مستمری و حمایت از اقشار مختلف ازجمله کالابرگ، بسته‌های معیشتی و حوزه بهداشت و درمان اختصاص پیدا کرد. 

در بودجه 1405 بیش از 1300 میلیارد تومان برای تأمین منابع کالابرگ، یارانه نقدی و حمایت از اقشار مختلف و بیش از 150 هزار میلیارد تومان برای حمایت از افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی جهت پرداخت یارانه‌ها در نظر گرفته شد.

504 هزار میلیارد تومان به خرید تضمینی گندم اختصاص داده شد و بیش از شش و سه‌دهم میلیارد دلار برای واردات بنزین و جبران مابه‌التفاوت تولید و مصرف روزانه اختصاص یافت.

130 هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای حوزه اشتغال و 475 هزار میلیارد تومان برای پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری و سه‌ونیم میلیارد دلار برای تأمین دارو، لوازم پزشکی، اقلام مصرفی پزشکی و شیر خشک اختصاص داده شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان