ماهان شبکه ایرانیان

فوری/ زلزله ۴.۳ ریشتری در قصرشیرین

مرکز لرزه نگاری کشوری : زلزله‌ای با قدرت ۴.۳ ریشتر حوالی منطقه مرزی سومار قصرشیرین را لرزاند.

فوری/ زلزله 4.3 ریشتری در قصرشیرین

زمین لرزه‌ای به بزرگی 4.3 در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) امروز جمعه حوالی منطقه مرزی سومار شهرستان قصرشیرین در غرب استان کرمانشاه را لرزاند.

این زمین لرزه در ساعت 12 و 16 دقیقه و یک ثانیه ظهر امروز جمعه‌ در عمق 10کیلومتری و در 33کیلومتری سومار، 77 کیلومتری قصرشیرین و 66کیلومتری گیلانغرب به وقوع پیوسته است.

کانون این زلزله در موقعیت طول جغرافیایی45.28 و عرض 33.87 ثبت شده است.

کانون این زلزله در مرز عراق بوده که چهار پیش لرزه و پس لرزه دیگر نیز با شدت بالای سه ریشتر از ظهر امروز تا کنون در این منطقه ثبت شده تاکنون از خسارت احتمالی این زمین لرزه گزارشی منتشر نشده است.

شهرستان قصرشیرین با بیش از 27 هزار نفر جمعیت در غرب استان کرمانشاه دارای 2 بخش سومار - نفت شهر و بخش مرکزی است که بخش مرکزی این شهرستان دارای 26روستای خالی از سکنه و 26 روستای دارای سکنه است.

خبر مرتبط
ورود سامانه جدید بارشی به کشور/ این استان‌ها بارانی می‌شوند

سازمان هواشناسی کشور از ورود سامانه بارشی از روز دوشنبه (چهارم اسفند) خبر داد.

مرز سومار در فاصله پنج کیلومتری شهر نفت شهر قرار دارد و فاصله این شهر با گیلانغرب 67 کیلومتر است. فاصله سومار در نوار مرزی جمهوری اسلامی ایران با شهر مندلی عراق 15 کیلومتر است.

بخش سومار در فاصله 90 کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده و با عراق 86 کیلومتر مرز مشترک دارد. این بخش دارای 2 شهر سومار و نفت شهر و 13 روستا است.

در آن سوی مرز و در عراق، نزدیک ترین شهر به سومار، شهر مندلی از توابع فرمانداری بلدروز است.

مرز رسمی سومار فاصله حمل کالا را به بغداد کوتاه‌تر کرده است و اکنون عمده کالا از این معبر به استان‌های شرقی عراق صادر می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان