ماهان شبکه ایرانیان

بهره‌برداری از اتوبوس‌های جدید و پایانه شارژ برقی تهران

آیین بهره‌برداری از اتوبوس‌های برقی و بی‌آرتی و ایستگاه شارژ خودرو‌های برقی کیانشهر برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی - آیین بهره‌برداری از اتوبوس‌های برقی و بی‌آرتی و ایستگاه شارژ خودرو‌های برقی کیانشهر با حضور علیرضا زاکانی شهردار و محسن هرمزی معاون شهردار تهران برگزار شد و از ۱۵دستگاه اتوبوس بی‌آرتی و ۲۰دستگاه اتوبوس برقی رونمایی شد. 

همچنین ایستگاه کیانشهر به عنوان بزرگترین ایستگاه شارژ خودرو‌های برقی کشور افتتاح شد.

علیرضا زاکانی، شهردار تهران، با اشاره به تداوم برنامه‌های نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت گفت: در ۱۶ سال گذشته تنها حدود ۱۶۸۴ دستگاه اتوبوس خریداری شده بود، در حالی‌که از سال ۱۴۰۰ به بعد شاهد جهش در خرید و نوسازی ناوگان هستیم. در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۷۶۴ اتوبوس به ناوگان تهران اضافه شد و اکنون این روند با شتاب بیشتری ادامه دارد.

شهردار تهران گفت: در کنار اتوبوس‌های وارداتی، تولیدات داخلی نیز سهم قابل‌توجهی در این نوسازی دارند و تنوع اتوبوس‌های سه‌کابین، دوکابین و تک‌کابین به چهره شهر تهران جلوه‌ای نو بخشیده است.

او درباره چالش‌های موجود گفت: بخش‌هایی از ناوگان در گمرک به‌دلیل روند‌های اداری معطل مانده‌اند، اما با پیگیری دستگاه‌ها این مشکلات در حال رفع است. تهران بیش از هر زمان دیگری نیازمند همت جهادی تمامی دستگاه‌ها برای تأمین رفاه مردم و کاهش ترافیک است. 

زاکانی همچنین به تخریب ۹۸ دستگاه اتوبوس در اغتشاشات اخیر اشاره کرد و گفت: با وجود خسارات واردشده، خدمات شهری حتی در شرایط بحرانی و ایام کرونا لحظه‌ای متوقف نشد و همه مجموعه‌ها با همکاری و تلاش مضاعف به شهروندان خدمت‌رسانی کردند.»

وی از برنامه‌های دیگر شهرداری برای توسعه هوشمندسازی شهر خبر داد و افزود: در حال حاضر ۲۳۰۰ کیلومتر فیبر نوری در تهران فعال است و قرارداد‌هایی برای گسترش این شبکه تا ۵۳۰۰ کیلومتر دیگر بسته شده که بستر هوشمندسازی و خدمات الکترونیکی شهر را فراهم می‌کند.

شهردار تهران در ادامه درباره توسعه خطوط مترو نیز گفت: علاوه بر ۷ خط فعال موجود، قرارداد ۴ خط جدید مترو نیز منعقد شده است که با بهره‌برداری از آنها فاصله زمانی حرکت قطار‌ها به ۳ تا ۵ دقیقه کاهش می‌یابد.

وی همچنین از نوسازی ناوگان تاکسی و ون خبر داد و افزود: در فاز نخست ۱۰ هزار دستگاه ون برقی در دستور کار قرار گرفته و در بودجه سال ۱۴۰۵ منابعی برای تسریع این روند پیش‌بینی شده است. هدف بعدی ما تبدیل تدریجی ۳۰۰ هزار موتورسیکلت تهران به مدل برقی است تا ضمن کاهش آلودگی هوا، ایمنی و آرامش بیشتری در شهر ایجاد شود.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان