ماهان شبکه ایرانیان

ادعای نماینده مجلس: مذاکره با آمریکا تله است/در صورت شکست آمریکا، دلار تبدیل‌ به کاغذی باطله و بی ارزش می‌شود

خبرآنلاین : ظهره‌وند گفت: مذاکرات پیشین یک «تله» بوده و روند فعلی گفت و گوهای غیرمستقیم دوجانبه میان ایران و آمریکا، دوباره به مسیر نافرجام اولیه بازگشته است!

ادعای نماینده مجلس: مذاکره با آمریکا «تله» است/در صورت شکست آمریکا، دلار تبدیل‌ به کاغذی باطله و بی ارزش می‌شود

 ابوالفضل ظهره‌وند، نماینده مجلس در ویدیویی که در کانال‌های تلگرامی منتشر شده، می‌گوید: در صورت شکست آمریکا، دلار تبدیل‌ به کاغذی باطله و بی ارزش می‌شود. به همین دلیل است که سعی دارند تا با تبدیل آن به طلا و کالا، از ضرر احتمالی جلوگیری کنند.

وی افزود: اکنون بحث جنگ وجودی میان ایران و ایالات متحده مطرح می شود. از همین بابت تلاش دارند تا جمهوری اسلامی را حتی به قیمت از بین بردن صدها هزار یا حتی چند میلیون ایرانی بیگناه، از میان بردارند.

ظهره‌وند همچنین گفت: ترامپ با استراتژی «یا جنگ یا پذیرش» به میدان آمده است. مذاکرات پیشین یک «تله» بوده و روند فعلی گفت و گوهای غیرمستقیم دوجانبه میان ایران و آمریکا، دوباره به مسیر نافرجام اولیه بازگشته است!

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان