ماهان شبکه ایرانیان

ناوگروه نیروی دریایی سپاه به آب‌های سرزمینی ایران بازگشت

فارس : با اعزام ناوگروه‌های مستقل، ایران اکنون در کنار نیروی دریایی ارتش، از طریق نیروی دریایی سپاه نیز توان حضور طولانی‌مدت و حفاظت از منافع راهبردی خود را در آب‌های آزاد به نمایش گذاشته است.

 ناوگروه نیروی دریایی سپاه به آب‌های سرزمینی ایران بازگشت

 ناوگروه شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از بیش از 57 روز دریانوردی، با استقبال فرمانده این نیرو وارد آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران شد.

 این ناوگروه با سفر به آفریقای جنوبی در رزمایش بریکس شرکت کرد و این هشتمین ناوگروهی بود که از سوی نیروی دریایی سپاه به اقیانوس‌ها اعزام شده است.

نزدیک به سه روز از بازگشت این ناو از مأموریت طولانی‌مدت دریانوردی‌ می‌گذرد؛ مأموریتی که تقریباً نیمی از کره زمین را دربر گرفت.

در این عملیات، حدود 10 هزار و 700 مایل دریایی پیموده شد که معادل تقریباً 18 هزار کیلومتر است. ناو شهید مهدوی در قالب ناوگروه 103 جمهوری اسلامی ایران، همراه با ناوشکن نقدی و ناو بندر مکران از نیروی دریایی ارتش، برای نخستین‌بار توانست یک دریانوردی طولانی‌مدت را برای نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ثبت برساند. این ناوگروه با حضور در رزمایش بریکس در جنوب آفریقا، گامی مهم در توسعه حضور فرامنطقه‌ای ایران برداشت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان