ماهان شبکه ایرانیان

فردا در هرمزگان عزای عمومی اعلام شد

ایرنا : به دنبال حمله آمریکا و اسرائیل به یک واحد آموزشی در شهرستان میناب و شهادت شماری از دانش آموزان و کادر آموزشی، فردا یکشنبه در این استان عزای عمومی اعلام شد.

فردا در هرمزگان عزای عمومی اعلام شد

در پی حمله به یک واحد آموزشی در شهرستان میناب و شهادت شماری از دانش آموزان و کادر آموزشی، استاندار هرمزگان فردا، یکشنبه دهم بهمن ماه را در این استان عزای عمومی اعلام کرد.

محمد آشوری تازیانی با صدور اطلاعیه ای آورده است: با هدف ابراز همدری با مردم فهیم میناب و هرمزگان، ضمن تسلیت شهادت جمعی از دانش آموزان، فرهنگیان و هموطنان در میناب، روز یکشنبه دهم اسفند ماه در استان هرمزگان عزای عمومی اعلام می‌شود.

خبر مرتبط
پیام پزشکیان در پی شهادت دانش‌ آموزان میناب/ ​این اقدام وحشیانه صفحه سیاه دیگری در کارنامه متجاوزان ایران است

رئیس جمهور با محکومیت قاطع حمله وحشیانه متجاوزان آمریکایی و صهیونیستی به دبستان شهرستان میناب، بر رسیدگی فوری و بی‌وقفه به وضعیت مجروحان این حادثه و خانواده‌های آنان تأکید کرد.

بدون شک نیروهای مسلح در تنبیه متجاوزین لحظه‌ای آرام نخواهند نشست.

در حمله ددمنشانه صبح امروز به یک دبستان دخترانه در میناب تاکنون 85 نفر از دانش آموزان، اولیای آنها و کادر آموزشی به شهادت رسیده و بیش از 90 نفر نیز مجروح شده اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان