شناسه : ۲۹۹۸۱۸۰ - یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۵۳
ظریف: رهبری با وجود همه تهدیدها در دفتر کار، نه در پناهگاه به آرزوی دیرین خود رسید
ایسنا :
محمدجواد ظریف در پی شهادت رهبر انقلاب نوشت: درود خدا بر او که با وجود همه تهدیدها با اصرار بر زیستن همچون مردمی که به آنان عشق میورزید و عزت و سربلندیشان همواره بیشترین نگرانیش بود در دفتر کار و نه در پناهگاه به آرزوی دیرین خود رسید.
محمدجواد ظریف در پی شهادت رهبر انقلاب در پیامی نوشت: ایران سوگوار شهادت یکی از شجاعترین رهبران تاریخ برافتخارش در کنار 149 دخترک بیگناه مینابی به دست ددمنشان جنایتکاری است که پس از قتل عام و نسل کشی بیگناهان در غزه و تجاوز 12 روزه شکست خورده به ایران سرافراز، دو ماه پیش با آرزوفروشیهای پوچ و کینهتوزانهشان ملت ایران را در داغ نوگلهای پرپر این مرز وبوم نشاندند.
ما ایرانیان دلاور که در چند هزارسال تمدن والای خود متجاوزان ریز و درشت را به زبالهدان تاریخ فرستاده و خود استوار و سربلند اسیتادهایم، امروز نیز با وجود همه گلایهها، به تجاوزکاران خارجی به این سرزمین اهورایی درسی فراموشنشدنی از ایستادگی و صلح طلبی خواهیم آموخت. درود خدا بر او که با وجود همه تهدیدها با اصرار بر زیستن همچون مردمی که به آنان عشق میورزید و عزت و سربلندیشان همواره بیشترین نگرانیش بود در دفتر کار و نه در پناهگاه به آرزوی دیرین خود رسید و در جوار رحمت بیپایان خدای خوبیها آرام گرفت و درود بر سوگواران سربلند ایران.
بخش
سایتخوان،
صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.