ماهان شبکه ایرانیان

واکنش قطر به حملات به بندر تجاری دقم عمان

ایسنا : دولت قطر حملات منتسب به ایران علیه بندر تجاری دقم در عمان و یک نفتکش در سواحل این کشور را محکوم و آن را نقض حاکمیت عمان و تشدیدی غیرقابل قبول توصیف کرد.

واکنش قطر به حملات به بندر تجاری دقم عمان

دولت قطر حملات ایران به بندر تجاری دقم در عمان و یک نفتکش در سواحل این کشور را به‌شدت محکوم کرد.

در بیانیه‌ای که در حساب کاربری وزارت امور خارجه قطر در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده، آمده است قطر این حملات را «نقض حاکمیت سلطنت عمان، تشدیدی غیرقابل قبول» و هدف قرار دادن کشوری می‌داند که نقش فعالی در تلاش‌های میانجی‌گرانه میان جمهوری اسلامی ایران و جامعه بین‌المللی برای کاهش بحران و پیشبرد گفت‌وگوی سازنده به‌منظور رسیدگی به تمامی مسائل باقیمانده ایفا می‌کند.

در ادامه این بیانیه تأکید شده است که وزارت امور خارجه قطر همبستگی کامل دولت قطر با سلطنت عمان را در تمامی اقداماتی که برای حفظ حاکمیت، امنیت و ثبات خود اتخاذ می‌کند، اعلام می‌دارد.

پیشتر خبرگزاری عمان اشاره کرد که در پی این حمله به بندر الدقم، یک کارگر مجروح شد.

این بیانیه در حالی منتشر شده که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی، مواضع و ادوات نظامی ایالات متحده در منطقه را هدف قرار داده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان