ماهان شبکه ایرانیان

انهدام پهپاد فوق پیشرفته MQ۹ توسط پدافند سپاه

خبرگزاری صدا و سیما : روابط عمومی سپاه اعلام کرد: رزمندگان پدافند هوافضای سپاه پاسداران پهپاد فوق پیشرفته MQ۹ ارتش تروریستی امریکا را با سامانه های پدافند پیشرفته نوین و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، در منطقه عمومی جنوب کشور مورد هدف قرار داده و متلاشی ساختند.

انهدام پهپاد فوق پیشرفته MQ9 توسط پدافند سپاه

️روابط عمومی سپاه اعلام کرد: ️آسمان کشور برای انواع پرنده های دشمن کاملا ناامن است. 

️ام‌کیو-9،اولین پهپاد ضربتی است که برای تجسس طولانی مدت در ارتفاع بالا طراحی شده است.

️پهپاد ام‌کیو-9 یک هواپیمای بزرگتر، سنگین‌تر و توانمندتر از ام‌کیو-1  است.می‌توان آن را با همان سیستم‌های زمینی که برای کنترل ام‌کیو-1 استفاده می‌شود، کنترل کرد.

️ام‌کیو9 دارای یک موتور توربوپراپ با قدرت 950 اسب‌بخار-شفت (712 کیلووات) است (در مقایسه با موتور پیستونی 115 اسب بخاری (86 کیلووات) ام‌کیو1).قدرت بیشتر به ریپر اجازه می‌دهد تا 15 برابر بیشتر محموله مهمات حمل کند و با سرعتی در حدود سه برابر ام‌کیو-1 حرکت کند.این هواپیما توسط خدمه هواپیما که در ایستگاه کنترل زمینی (GCS) مستقر هستند،نظارت و کنترل شده و از سلاح استفاده می‌کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان