ماهان شبکه ایرانیان

همسر رئیس‌جمهور عراق: کردها مهره بازی قدرت‌ها نیستند/ کردها را به حال خود بگذارید

خبرآنلاین : همسر رئیس‌جمهور عراق با اشاره به تجربه‌های تاریخی تلخ کردها و تحولات منطقه‌ای، از طرف‌های درگیر خواست از بهره‌برداری سیاسی از این جامعه پرهیز کنند و بر احترام به کرامت و ثبات آنها تأکید کرد.

همسر رئیس‌جمهور عراق: کردها مهره بازی قدرت‌ها نیستند/ کردها را به حال خود بگذارید

شهناز ابراهیم، همسر رئیس‌جمهور عراق نوشت: در سال 1991 از کُردها خواسته شد علیه رژم صدام حسین  قیام کنند، اما وقتی اولویت‌ها تغییر کرد، رها شدند. 

زمانی که رژیم برای سرکوب قیام از بالگردهای جنگی و تانک‌ها استفاده کرد، هیچ‌کس به دفاع از ما نیامد. آن خاطرات همچنان زنده و در ذهن ما حک شده‌اند. امروز ما آن فصل را با نام «راپارین» گرامی می‌داریم و درسی را که به ما داد فراموش نمی‌کنیم.

در سال‌های اخیر نیز دیدیم در شمال‌شرق سوریه، یا «روژاوا»، چه اتفاقی افتاد. پس از تمام وعده‌هایی که داده شد و پس از آنکه کُردهای سوریه در خط مقدم جنگ علیه داعش ایستادند، دیدیم که چگونه با آنها رفتار شد.

امروز کُردهای عراق سرانجام تا حدی طعم ثبات و کرامت در زندگی را چشیده‌اند. به همین دلیل، برای کُردها بسیار دشوار، بلکه غیرممکن است که بپذیرند مانند مهره‌ای در بازی قدرت‌های بزرگ جهان با آنها رفتار شود.

تجربه‌ها وجود دارند. وعده‌های توخالی هم وجود دارند. بسیار پیش آمده که کُردها تنها زمانی به یاد آورده می‌شوند که به قدرت یا فداکاری آنها نیاز باشد. به همین دلیل، من از همه طرف‌های درگیر در این مناقشه می‌خواهم: کُردها را به حال خود بگذارید. ما مزدور نیستیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان