شناسه : ۳۰۸۹۰  -   یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۴۴
    
    خوشمزه روز: حلقه نان پنیری با میت بال [تماشا کنید]
    
    این پیراشکی های بسیار خوشمزه با مغزی گوشت قلقلی همراه هستند و علاوه بر شکل و ظاهر بسیار خوب، طعم لذیذی نیز دارند. برای یادگیری روش پخت آن ها در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
    این پیراشکی های بسیار خوشمزه با مغزی گوشت قلقلی همراه هستند و علاوه بر شکل و ظاهر بسیار خوب، طعم لذیذی نیز دارند. برای یادگیری روش پخت آن ها در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (8 تا 10 نفر)
برای میت بال
- 450 گرم گوشت چرخ کرده
 
- یک چهارم پیمانه پودر سوخاری
 
- 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
 
- نصف قاشق غذاخوری نمک
 
- نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه
 
- 1 عدد تخم مرغ
 
برای خمیر
- یک بسته خمیر پیتزا
 
- 1 پیمانه سس کچاپ
 
- 1 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
 
- 1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
 
- 4 قاشق غذاخوری کره آب شده
 
- 2 حبه سیر رنده شده
 
- نمک
 
- سس کچاپ
 
طرز تهیه
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
- در یک کاسه متوسط، گوشت چرخ کرده، خرده های نان، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
 
- سپس مخلوط گوشت چرخ کرده را در دست توپی کنید.
 
- درون تابه کمی روغن ریخته و پس از گرم شدن، میت بال ها را روی حرارت ملایم سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود. سپس آن ها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید.
 
- از خمیر پیتزا به اندازه بزرگ تر از میت بال ها برداشته و آن را با دست پهن کنید. یک قاشق غذاخوری سس کچاپ ریخته و روی آن نیز پنیر موزارلا بریزید.
 
- سپس یک میت بال را روی پنیر قرار داده و خمیر را ببندید و مطمئن شوید که هیچ طرف آن باز نیست.
 
- گلوله های خمیر را درون یک تابه گرد چدنی بچینید.
 
- درون یک پیاله، کره آب شده، سیر، پنیر پارمسان و ادویه ایتالیایی را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلم مو از این مخلوط روی خمیرها بمالید.
 
- آن ها را به مدت 20 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا طلایی شوند.
 
- این لقمه های پنیری را با سس مورد علاقه خود و به صورت گرم، سرو کنید.