چای سبز را بهترین نوشیدنی پس از آب می دانند. پزشکان در چندین پژوهش خود درباره ی تأثیر مثبت چای سبز دریافته اند:
*به سبب داشتن آنتی بیوتیکی که بیش از 100بار از ویتامین «ث» و بیش از 25بار از ویتامین «ای» مؤثرتر است، به کاهش ابتلا به سرطان کمک می کند.
*با کاهش کلسترول خون، از سکته ی قلبی جلوگیری می کند و حتی بعد از سکته ی قلبی نیز از مرگ سلول ها جلوگیری نموده و میزان سلول های محافظ قلب را افزایش می دهد.
*از پیری جلوگیری کرده و طول عمر را افزایش می دهد.
*چربی ها را می سوزاند و میزان سوخت وساز طبیعی بدن را افزایش می دهد.
با توجه به این که افزایش تری گلیسیرید خون، پس از مصرف هر وعده ی غذایی، یک فاکتور مهم در بروز بیماری های قلبی ست، بنابراین مصرف یک فنجان چای سبز در بین وعده های غذایی، روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون است.
*منجر به رقیق شدن خون شده و از لخته شدن آن جلوگیری می کند.
*مصرف نیم تا 5/2 فنجان چای سبز در روز، احتمال بروز فشار خون بالا را تا 64 درصد کاهش می دهد.
*از عوارض ناشی از دیابت هم چون آب مروارید و بیماری های کلیوی به طور معجزه آسایی جلوگیری می کند.
*چای سبز هم قادر است کبد را سم زدایی و از تجمع چربی در آن جلوگیری نماید.
*چای سبز، نقص و کمبود هورمون استروژن را در دوران یائسگی، جبران و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
*و در نهایت، چای سبز منجر به ایجاد آرامش روح و روان می شود، در نتیجه مصرف عصرانه ی آن برای رفع خستگی توصیه می شود.
فواید چای سبز، برای خانم ها بیش تر است؛ خانم هایی که روزانه پنج فنجان یا بیش تر چای سبز می نوشند، در مقایسه با کسانی که یک فنجان یا کم تر مصرف می کنند، 31 درصد کم تر با خطر مرگ در اثر بیماری قلبی روبه رو می شوند.
منبع:نشریه شادکامی و موفقیت شماره 69