ماهان شبکه ایرانیان

روسیه: عربستان خواست تا اس ۳۰۰ را وارد ایران نکنیم

سرگی چمیزف، مدیر شرکت روس تک که یک شرکت دولتی توسعه تولید و صادرات محصولات نظامی و غیرنظامی پیشرفته است گفت:‌ روسیه و عربستان یک قرارداد ابتدایی در زمینه همکاری نظامی به قیمت ۳/۵ میلیارد دلار امضا کردند و عربستان برای اجرایی کردن این قرارداد شروطی برای ما گذاشته است و آن دادن بخشی از تکنیک به آن‌ها و همچنین تولید در عربستان است.

خبرگزاری ایسنا: مدیر شرکت "روس تک" روسیه گفت:‌ عربستان گفته است که سامانه دفاعی اس 300 را وارد ایران نکنید تا با شما همکاری نظامی داشته باشیم.
 
به گزارش اسپوتنیک عربی، سرگی چمیزف، مدیر شرکت روس تک که یک شرکت دولتی توسعه تولید و صادرات محصولات نظامی و غیرنظامی پیشرفته است گفت:‌ روسیه و عربستان یک قرارداد ابتدایی در زمینه همکاری نظامی به قیمت 3/5 میلیارد دلار امضا کردند و عربستان برای اجرایی کردن این قرارداد شروطی برای ما گذاشته است و آن دادن بخشی از تکنیک به آن‌ها و همچنین تولید در عربستان است.

چمیزف همچنین گفت:‌ حدود پنج سال است که با عربستان قرار بستیم اما آنها ما را به بازی گرفته و برای اجرایی کردن آن قراردادها شروطی گذاشتند و گفتند که سامانه‌های دفاعی اس 300 را وارد ایران نکنید تا ما از شما اسلحه،‌ تانک و دیگر مهمات نظامی را بخریم.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان