ماهان شبکه ایرانیان

حلقه نان‌های «هات داگ»؛ نان فلفلی‌های خوشمزه

این غذای زیبا برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی به شمار می رود. روش تهیه آن نیز آسان است و فقط باید خمیر آماده کراسان را از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کرده و در زمانی کوتاه یک غذای خوشمزه درست کنید.

وب سایت روزیاتو: این غذای زیبا برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی به شمار می رود. روش تهیه آن نیز آسان است و فقط باید خمیر آماده کراسان را از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کرده و در زمانی کوتاه یک غذای خوشمزه درست کنید.

مواد لازم :

  •     12 عدد هات داگ
  •     2 تا 3 بسته خمیر آماده کراسان
  •     1 عدد پیاز کوچک خرد شده
  •     450 گرم گوشت چرخ کرده
  •     نصف قاشق چایخوری نمک
  •     نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     نصف پیمانه کچاپ
  •     نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  •     2 قاشق چایخوری پودر چیلی
  •     نصف قاشق چایخوری شکر
  •     نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
 
حلقه نان چیلی داگ

طرز تهیه:

1- فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2-هات داگ ها را از وسط دو نیم کنید.

3-برش های مثلثی خمیر کراسان را از وسط دو نیم کنید.

4- هر کدام از خمیرها را دور یکی از هات داگ های نصف شده، پیچیده و در کف تابه گرد و بزرگی بچینید. همین کار را با بقیه خمیرها و هات داگ ها تکرار کنید و به صورت دایره ای درون تابه بچینید. اما بخش مرکزی دایره را خالی بگذارید.

5-آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر پف کند.

6-در یک تابه دیگر، پیاز را تفت دهید تا سبک شود.

7-گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

8- سس گوجه فرنگی، کچاپ، زیره سبز، پودر چیلی و شکر را به مخلوط گوشت بیفزائید. آن ها را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
 
9-مخلوط گوشت را درون بخش مرکزی دایره هات داگ ها بریزید. پنیر چدار رنده شده را روی آن ها بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.

10-روی چیلی داگ را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان