وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه نوعی سس قارچ را به شما آموزش داده ایم که برای غذاهای گوشتی بسیار مناسب است.
  
- آبلیمو به میزان لازم
 - فلفل به میزان لازم
 - نمک به میزان لازم
 - کره به میزان لازم
 - ماست (چکیده و خامه ای) 2قاشق غذاخوری
 - شیر به میزان لازم
 - خامه (غلیظ و خیلی سفت) 300گرم
 - قارچ 300گرم
 - پیاز  2عدد
 - پودر سیر 2قاشق مرباخوری
 
 
طرز تهیه :
 
1-ابتدا پیاز را رنده کرده و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب آن تبخیر شود.سپس کره را به آن افزوده و آن را خوب سرخ کنید تا طلایی شود.
 
2-قارچ را درشت خرد کرده و داخل مقداری آبلیمو و نمک و آب بخوابانید تا رنگ آن سفید شود(15دقیقه تا نیم ساعت)سپس آن را شسته و به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا قارچ آب بیندازد.
 
3-ماست و نصف خامه را با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط کن بریزید و کمی یکنواخت کنید .برای آنکه مخلوط شما کمی شل شود به آن به میزان دلخواه شیر بیفزایید.مخلوط قارچ و پیاز را به مخلوط کن اضافه کرده و خوب هم بزنید.در انتها نمک،فلفل،پودر سیر و سایر ادویه دلخواه را به سس اضافه کرده و باز مخلوط کنید.
 
4-قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سس قارچ را داخل آن بریزید و پس از اینکه گرم شد باقی مانده خامه را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
 
نکات:
 
1-این سس را با هرنوع غذایی با گوشت سفید و قرمز و همچنین غذای گیاهی یا مخلوط گوشت و سبزیجات میتوان سرو کرد.
 
2-نکته بسیار بسیار مهم در طبخ این سس حرارت است. دقت کنید که در زمان اضافه کردن خامه سس نجوشد و فقط باید داغ باشد ، جوشیدن سس موجب بریده شدن خامه خواهد شد و سس شما را خراب میکند.
 
3-اضافه کردن پودر سیر اختیاری است میتوانید به جای آن از سیر یا موسیر یا پودر موسیر استفاده کنید یا آن را حذف کنید.