وب سایت روزیاتو: پاستایی که در این شماره از خوشمزه روز انتخاب کرده ایم به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد. پیشنهاد می کنیم در خانه یک بار آن را درست کنید.
مواد لازم:- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 750 گرم سینه مرغ
- نصف یک عدد پیاز سفید
- نمک و فلفل سیاه
- 2 پیمانه قارچ
- 3 حبه سیر رنده شده
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- 2 قاشق چایخوری پاپریکا
- 4 پیمانه آب مرغ
- 1 پیمانه خامه چرب
- 500 گرم پاستای پاپیونی (فارفاله)
- 150 گرم اسفناج
- 1 پیمانه پارمسان
طرز تهیه:1-دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. سینه های مرغ خرد شده را افزوده و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آن ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
2- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون درون تابه ریخته و پس از اینکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سبک شود.
3- قارچ و سیر را درون قابلمه بریزید. نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید.
4- آب مرغ و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم بجوشند.
5-در این مرحله باید فارفاله را بیفزائید.
6-تا زمانی که پاستا نرم شود آنها را روی حرارت بپزید. در این مرحله اسفناج و مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس اجازه دهید که سس به طور کامل به خرد مواد برود.
7-در آخر پارمسان افزوده و پاستا را سرو کنید.