وب سایت سوران: غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود.این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!
مواد لازم:- برنج 1 کیلو
- گوشت نیم کیلو
- کره 250 گرم
- کشمش 150 گرم (پلویی)
- هویج نیم کیلو (خلال شده)
- پیاز 4 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زعفران 1 قاشق چایخوری (ساییده)
برای تهیه این پلوی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری کره آب میکنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.سپس گوشتها را به صورت تکه ای خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمک و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه کرده و گوشت را میپزیم.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابکشی میرسانیم.کشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا کمی باد کند و آن را به گوشتی که آبش کاملا تبخیر شده اضافه میکنیم.برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.
نکات:
1-بهتر استاز ته چین گوشت برای این غذا استفاده کنید.
2-اگر غذای ترش دوست دارید کمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.